İYİ Parti'de gençlik kolları ataması yapıldı

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kollarının atamasının yapıldığını belirtti.

Çerkezköy 28.12.2018 20:48:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin konu ile yaptığı açıklamada, “İYİ  Parti   Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak partimizi ilçemizde  üst noktalara çıkarmak için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana yaptığımız sivil toplum ziyaretlerinde halkımızdan büyük ilgi görüyoruz. Bu süreçte ziyaret etmediğimiz ne sivil toplum kuruluşu nede esnafımız kalmayacak. Her kesimi ziyaret edeceğiz”dedi.

 

KAAN KAFALI ATANDI

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin  İYi Parti’nin Tekirdağ il genelinde ilçelerde  boş bulunan gençlik kolları başkanlarına İl başkanlığı tarafından atamalarının yapıldığını da belirterek, “ İl genelinde iyi Gençlik başkanlarının ataması yapıldı. İYİ Gençlik Süleymanpaşa İlçe  Başkanlığına Ahmet Şahin Çınar, Çorlu İlçe Başkanlığına  Kerim Can Aynacıoğlu, Çerkezköy ilçe Başkanlığına Kaan Kafalı, Kapaklı İlçe Başkanlığına Ali Alkan Mandalı, Saray İlçe Başkanlığına Murat Öztürk, Şarköy İlçe Başkanlığına Deniz Ofluoğlu, Hayrabolu İlçe Başkanlığına  Sercan Sürücü, Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığına  Hakan Cantürk, Ergene İlçe Başkanlığına Caner Bağrıyanık, Muratlı İlçe Başkanlığına  Onur Velişan ve Malkara İlçe Başkanlığına Ayşe Kayı atandı. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak ,İYİ Gençlik İlçe Başkanlıklarına atanan tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10