4 aylık bebeği yetim kaldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bir ilaç fabrikasında çalışan 26 yaşındaki İsmail Müsellimli yeni yıla saatler kala meydana gelen iş kazasında hayatını kaybetti. Evli ve dört aylık bir bebeÄ?

Çerkezköy 31.12.2018 21:26:00 0
4 aylık bebeği yetim kaldı

Yeni yıla saatler kala Çerkezköy acı bir haberle sarsıldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan evli ve bir çocuk babası İsmail Müsellimlili geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybetti.

 

KURTARILAMADI

 

Olay önceki gün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ilaç fabrikasında meydana geldi. Evli ve 4 aylık çocuk babası olan İsmail Müsellimli, fabrikada çalıştığı sırada henüz bilinmeyen nedenle iş makinesi ile duvar arasında sıkıştı. Durumu fark eden iş arkadaşları, Müsellimli'yi sıkıştığı yerden çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Müsellimli'nin durumunun ağır olduğunu belirledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Müsellimli, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

İsmail Müsellimli’nin cesedi nöbetçi savcının yaptığı ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İsmail Müsellimli ölüm haberini ailesini, yakınlarını ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Eşi Büşra Müsellimli hastanede sinir krizi geçirirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İstanbul Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan 26 yaşındaki İsmail Müsellimli Edirne Keşan’da bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10