Romanlardan örnek davranış

Batı Trakya Romanlar Derneği örnek bir davranışa imza atarak Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi 410 haneye erzak yardımında bulundu. Hayırseverlerin destekleriyle birlikte ihtiyaç sahiplerine

Çerkezköy 2.01.2019 17:20:00 0
Romanlardan örnek davranış

Yıldırım Beyazıt mahallesi Tarım Sokak’ta faaliyet gösteren Batı Trakya Romanlar Derneği yapmış olduğu çalışma ile bir ilke imza attı. Dernek Başkanı Mustafa Kömür, Başkan Yardımcısı Caner Kurtoğlu ve dernek üyeleri mahallede yaşayan ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yaptı. Hayırseverlerin destekleriyle birlikte 410 aileye erzak yardımında bulunduklarını kaydeden Dernek Başkan Yardımcısı Caner Kurtoğlu, bu sayede ailelerin yüzünü güldürdüklerini belirtti.

 

“410 HANEYE ULAŞTIK”

 

Kurtoğlu “ 5-6 yıl önce kurulan Batı Trakya Romanlar Derneğinde dört ay önce yapılan seçimle göreve geldik. Yönetim kurulu ile kollarımızı sıvayarak ihtiyaç sahiplerine destek olmak istedik. Bir hafta içinde toplam 410 aileye ulaşarak onların dertlerine ortak olduk ve erzaklarını teslim ettik. Bu projede emeği geçen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Başkan Yardımcımız Enver Bayram ve İmdat Özgör’e ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10