AK Parti Tekirdağ heyetinden Rektör Şahin'e ziyaret

Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Mülahim Kuru ve Süleymanpaşa Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Cüneyt Yüksel, Efrahim Balım, Ali Rıza Eti, Soner Çizen, Sebahattin Ümet ve Ahmet Avcı Namık Kemal Üniv

Tekirdağ 6.01.2019 17:24:00 0
AK Parti Tekirdağ heyetinden Rektör Şahin

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Aday Adayları Cüneyt Yüksel, Efrahim Balım, Ali Rıza Eti, Soner Çizen, Sebahattin Ümet ve Ahmet Avcı Namık Kemal Üniversitesi’nin faaliyetlerini takip ettiklerini ve gerçekleştirilen projeleri takdir ettiklerini söylediler. Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Mülahim KURU da bölgesinde lider bir eğitim kurumu olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile gurur duyduklarını ifade ettiler.

 

“VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

 

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversitemizi eğitim ve araştırmada öncü, şehir ile iç içe olan örnek bir eğitim kurumu noktasına getirmek için vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin kentsel ve bölgesel anlamda kalkınmayı destekleyerek, sosyal ve kültürel değişime öncülük etmesi en büyük arzumuz” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10