Sarıkamış Harekatı anma yürüyüşü düzenlendi

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekatı'nın 104. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma yürüyüşü yoğun bir katılımla gerçekleşti

Tekirdağ 6.01.2019 17:28:00 0
Sarıkamış Harekatı anma yürüyüşü düzenlendi

Bugün saat 10:00’da başlayan anma yürüyüşüne Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Abdullah Kalkan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdüresi Ülkü Uslu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş, Atatürk Bulvarı Turizm Otelcilik önünden başlayıp Sahil Dolgu Alanında sona erdi.

 

 PROGRAM YAPILDI

 

Yürüyüşün ardından anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Orta Cami İmamı Burhan Çakır’ın Kuran Tilaveti ve İlçe Müftüsü Ayhan Okur’un Sarıkamış Şehitleri’ne ve tüm şehitlerimize dua etmesiyle devam etti. Edilen duanın ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdüresi Ülkü Uslu’nun konuşmasıyla program sona erdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10