Oğlunu vuran baba tutuklandı

Çerkezköy Sümbül Sokak'ta önceki akşam baba ve oğul arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda 57 yaşındaki baba Ali Türkeri evde tartıştığı 29 yaşındaki oğlu Mustafa Can TÃ

Çerkezköy 7.01.2019 17:28:00 0
Oğlunu vuran baba tutuklandı

Çerkezköy’de 57 yaşındaki Ali Türkeri, evde tartıştığı oğlu 29 yaşındaki Mustafa Can Türkeri’yi pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

 

POMPALI TÜFEKLE VURDU

 

Olay önceki akşam Gazi Osman Paşa Mahallesi Sümbül Sokakta meydana geldi. İddiaya göre uzun süredir ailesi ile sorunlar yaşayan Mustafa Can Türkeri eve gelerek anne ve babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Ali Türkeri evde bulunan pompalı tüfek ile oğlu Mustafa Can Türkeri’yi boynundan yaraladı. Olayda ağır yaralanan Mustafa Can Türkeri olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı daha sonra İrmet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Olayın ardından gözaltına alınan baba Ali Türkeri ifadesinin ardından çıkarıldığı Çerkezköy Adliyesinde tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi. Olayda ağır yaralanan Mustafa Can Türkeri’nin ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi.  Tutuklanan baba Ali Türkeri’nin ifadesinde 3 erkek çocuk sahibi olduğunu, müzisyenlik yapan oğlu Mustafa Can'ın evde sürekli sorunlar çıkardığını söylediği öğrenildi. Olay gecesi de oğlu Mustafa Can'ın, eve gelip, kendisi ile eşine hakaretler ettiğini iddia ettiği öğrenilen Ali Türkeri'nin ifadesinde de "Evi dağıttı, bana ve annesini hakaretler etti. Sinirlerime hakim olamadım, tüfeği alıp, vurdum. Pişman değilim; bana kötü davranıyor, annesine hakaret ediyor. Sonuçta beni, annesini ve kardeşlerini üzüyor” dediği öğrenildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10