Muhtar Ersöz ve Şahin de aday olacak

Bağlık Mahalle Muhtarı Taksin Akgün ve Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur'un 2019 yerel seçimlerde yeniden mahalle muhtarlığına aday olacaklarını ifade etmelerinin ardından Gazi Mustafa Kemal Paşa

Çerkezköy 8.01.2019 16:09:00 0
Muhtar Ersöz ve Şahin de aday olacak

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, “Şu anda Kızılpınar Mahallemizden sonra ilçemizin ikinci büyük mahallesiyiz. Göreve geldiğim 2014 mahalli idareler seçimi sonrasında bugüne kadar her zaman halkımızla iç içe oldum ve gerek mahalle sakinlerimizin gerek mahallemizin sorunlarının çözümü için elimden gelen çalışmanın en iyisini yapmaya gayret ettim. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de değerli mahalle sakinlerimizin teveccühleriyle yeniden muhtarlık görevine talibim. Yeni dönemde mahalle halkımıza ve mahalleme daha çok faydalı çalışmalarda da bulunacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

MAHALLEMİZ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARDA BULUNDUM

 

Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz de “Göreve geldiğim günden bu yana iyi günde ve kötü günde her zaman mahalle halkımızla birlikte oldum. Mahalle sakinlerimizin muhtarlığa işi düşsün düşmesin onların dertlerini sorunlarını dinledim. Mahallemizin sıkıntılarının çözümü için de gerek belediyemizle gerek kaymakamlığımızla tüm kurum ve kuruluşlarımız nezdinde girişimlerde bulundum. Bugüne kadar mahalle sakinlerimizin mahallemizin sıkıntılarının çözümü konusunda muhtarlığımıza katkı sağlamasından dolayı da tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Muhtar olarak bizler mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın temsilcisiyiz. Bu nedenle onların sıkıntılarının çözümü içinde üzerimize düşeni yasalar çerçevesinde özenle yerine getirmeye gayret ediyorum” dedi.

 

BU DÖNEM DE HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden muhtarlığa aday olduğunu dile getiren  Turhan Ersöz, “Yeni dönemde de mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımıza eşit,  dürüst hizmet  ve her zaman halkın yanında  mahalle sorunlarının çözümü için çalışan ve sorunların çözümü için çözüm üreten bir anlayışla  tekrar  muhtarlığa talibim. Bu nedenle mahalle sakinlerimizin teveccühü ve tercihi benim için önemli” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10