Başkan Albayrak'tan ilçe belediye başkanlarına ziyaret

2019 yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden yeniden aday gösterilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, adaylığı kesinleşen ilçe belediye başkanlarına ziyarette bulundu. 

Çerkezköy 8.01.2019 16:18:00 0
Başkan Albayrak

İlk olarak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret eden Başkan Albayrak, yoğun kar yağışı alan ilçenin son durumu hakkında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan bilgi alırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede tamamladığı ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın Türkiye'nin tarım ve hayvancılık alanında başkenti olduğunu belirterek, "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Malkara ilçesinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızın büyük bölümünü tarım ve hayvancılığı daha da iyi hale getirecek şekilde yürüttük. Bu süreçte Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile de uyum içinde çalıştık. Önümüzdeki dönemde de aynı uyumlu ve başarılı çalışmayı devam ettireceğiz," dedi.

 

“HAYRABOLU'DA BİRÇOK ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATTIK”

 

Başkan Albayrak’ın ikinci durağı Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu oldu. Albayrak, ziyarette; "Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hayrabolu'da da birçok önemli projeye imza attık. İmza attığımız projeler sayesinde ilçemiz yepyeni bir çehreye kavuştu. Hayrabolu'da gerçekleştirdiğimiz Kapalı Spor Salonu gibi başarılı projelerimizde Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile uyumlu çalışmamızın payı büyük. Önümüzdeki süreçte de aynı uyumlu çalışmayı kendisi ile yine sürdüreceğiz” dedi. Ardından Başkan Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte Hayrabolu Belediyesi Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisi'nde incelemelerde bulundu.

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Başkan Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’ye de ziyarette bulundu. Ziyarette yoğun kar yağışı gerçekleşen ilçenin son durumu hakkında Başkan Tepe’den bilgi alan Başkan Albayrak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Muratlı Belediyesi tarafından ilçede tamamlanan ve devam eden Muratlı İnanlı Mersine Alanı, Muratlı İlçesi 21 Derslikli İlkokul, Muratlı Sosyo-Kültürel Tesis ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu gibi projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

ERGENE'Yİ KALKINDIRACAK BİRÇOK YATIRIM VE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i de makamında ziyaret etti. Ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen yatırım ve projeler hakkında konuşuldu.  Başkan Kadir Albayrak, Rasim Yüksel'e gerçekleştirdiği ziyaret sonunda yaptığı açıklamada Ergene'nin yeni kurulan bir ilçe olduğu ve bu nedenle yolun başında birçok ihtiyacının bulunduğunu belirterek, "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Ergene'yi kalkındıracak birçok yatırım ve projeyi hayata geçirdik" dedi.

 

“KAPAKLI'NIN TÜM İHTİYAÇLARINI CEVAP VERDİK”

 

Başkan Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı da makamında ziyaret ederek, "Kapaklı, sanayisi nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından göç alan bir ilçemiz. Her geçen gün artan nüfusuna göre ihtiyaçları da artıyor. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı çalışmaları, Alattin ve Mevlana Caddeleri'nde yapımını tamamladığımız çevre dostu yollar, kültür merkezi ile 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz okul gibi projelerle Kapaklı'nın tüm ihtiyaçlarını cevap verdik, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

 

“VATANDAŞA HİZMET ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, göreve geldikleri 2014 yılından bu yana Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile uyum ve başarılı bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Çerkezköy; Çorlu, Kapaklı ve Ergene gibi sanayisi güçlü olan ilçelerimizden biri. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projeler ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunduk. Önümüzdeki dönemde de vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

“TURİSTİK MERKEZLERİYLE TEKİRDAĞ'IN ÖNEMLİ BİR DEĞERİ”

 

Başkan Albayrak, son olarak Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı da makamında ziyaret etti. Başkan Kadir Albayrak'ın İbrahim Uyan'a düzenlediği ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Marmaraereğlisi'nde gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kadir Albayrak, "Marmaraereğlisi'ne bir kez geldikten sonra buraya âşık olursunuz. Tarihi Bizans Dönemi'ne kadar uzanan bu ilçemiz, deniziyle, turistik merkezleriyle Tekirdağ'ın önemli bir değeri" dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10