Amasya ve Niğdelilerden Akay'a tam destek

Çerkezköy Niğdeliler ve Amasya Sarıalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanları Aydın Gün ve Cuma Erce 31

Çerkezköy 9.01.2019 16:32:00 0
Amasya ve Niğdelilerden Akay

Bugün saat 19:00’da düzenlenen ziyarette Çerkezköy Niğdeliler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cuma Erce ile yönetimi ve Amasya Sarıalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Gün ile Yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı.

 

“DERNEKLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

 

Ziyaretten ötürü dernek başkanlarına ve yönetimine teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ Teşkilat olarak bir çok dernek ziyareti yaptık. Dernekçiliğin gerçekten zor olduğunu biliyorum. Özellikle 170 bin nüfusu aşan Çerkezköy’de dernekçilik yapıyorsanız bu çok daha zor. Sizlerin nasıl zor şartlarda özgüvenle dernekçilik yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Bu özgüvenli çalışmalarınızdan dolayı da sizleri tebrik ediyorum. Derneklerimiz bizim için önemli” diye konuştu.

 

“KARNEMİZ İYİ OLACAK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın herkesi kucaklayarak, insanları ayrıştırmadan eşit mesafede hizmet verdiğini kaydeden Camcı” 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de daha iyi hizmetlerin yapılacağını göreceksiniz.  2014’te göreve geldiği günden bu yana yakasından parti rozetini çıkararak herkesin ve her kesimin belediye başkanı olarak sözlerini tutan bir belediye başkanımız var. Böyle bir belediye başkanımız olduğu için de mutluyuz.Belediye Başkanımız 2014 seçimlerinde seçim kitapçığında verdiği sözlerin yüzde 85’ini yerine getirdi. Çerkezköy’ü sokağa çıkaracağız demiştik. Ve bu yönde de sosyal alanlarda yapılan hizmetlerle vatandaşlarımız sokağa çıktı. Ocak ayı sonunda Başkanımız Vahap Akay’ın halkımıza dağıtacağı yeni dönem çalışmalarını kitapçıklarda göreceksiniz. Yeni dönemde çok daha güzel hizmetler yapılacak. 31 Mart’ta karnemiz daha iyi olacak” dedi.

 

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIA İNANIYORUZ”

 

Kendilerini kabul eden CHP teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Niğdeliler Kültür  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cuma Erce de, “ Bizler ekmeğimiz, aşımız için uzun yıllardan bu yana Çerkezköy’de ikamet ediyoruz. Önceki dönemlerde de göreve gelen belediye başkanlarının çalışmalarını gördük. Ancak Vahap Başkan gibi iyi hizmet yapanı görmedik. İkinci döneminde de daha iyilerini yapacağına inanıyoruz. Temennimiz Vahap Başkan’dan yeni dönemde de aynı başarıyı görmemiz. Çerkezköy, 81 ilden ekmek için, aşları için gelen insanlarımızın toplanma bölgesi olan bir ilçedir. Burada herkes kardeşçe, dostça, birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Bu da bu kentin en güzel mozaiği. Burada her ilin kültür güzelliğinin ve zenginliğinin yaşamış olması da Çerkezköy’ümüze ayrı bir zenginlik katıyor.  Çerkezköy’de hizmetlerin devamı ve daha güzel hizmetler yapılması için 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden  Vahap Akay’ın Belediye Başkanımız olması için  biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmalarından memnun olduklarını kaydeden Amasya Sarıalan Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Gün “Çalışmalarını takdirle karşıladığımız Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı destekliyoruz. Yeni dönemde de daha iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi. Ziyaret CHP İlçe Başkanı Engin Camcı tarafından dernek başkanlarına CHP’nin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün rozetlerini takdim etti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10