Ergene Gençlik Derneği açıldı

Sağlık Mahallesinde faaliyete geçirilen Ergene Gençlik Derneği'nin açılış programı düzenlendi. Düzenlenen açılış programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'de katılım gÃ

Ergene 10.01.2019 14:20:00 0
Ergene Gençlik Derneği açıldı

Ergene’de gençlerin öncelikle sosyal, kültürel ve eğitim alanında faaliyet göstererek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Bireysel ve toplumsal gelişimlerine yardım edip, topluma faydalı bireyler olarak kazandırmayı hedefleyen Ergene Gençlik Derneğinin açılışını yapıyoruz" dedi. Başkan Yüksel açılış kurdelesinin kesimi öncesinde yapmış olduğu konuşmasında, "Ergene Belediyesi olarak her zaman gençlerin arkasında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ergene’de ki genç kardeşlerimizin böyle güzel bir dernek açmalarını memnuniyetle karşılıyorum, Ergene Belediyesi olarak her zaman desteklerimiz ile gençlerimizin yanındayız. Derneğimizin Ergene halkına, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

KİTAP HEDİYE ETTİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Gençlik Derneği Başkanı Yunus İpek ile açılış kurdelesini birlikte keserek derneği ziyaret etti. Başkan Yüksel Ergene Gençlik Derneği kütüphanesine kitap hediye de etti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10