Özcan'dan Başkan Akay'a ziyaret

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan Çerkezköy ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 10.01.2019 17:28:00 0
Özcan

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan beraberindeki AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Nuran Yeşil, Ahmet Yıldız, Göksel Bozdağ, Yılmaz Erkılınç, Hanifi Belindir, Orhan Aras ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

 

ADAYLARIMIZ PAZAR GÜNÜ BELLİ OLACAK

 

Adaylığının açıklanmasının ardından seçim startını verdiğini kaydeden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan “ 40 gün önce adaylığım belli olduktan sonra seçim çalışmalarına başladım. Aday adaylığı için il ve ilçe belediye başkanlarımız da istifa ettiler. Geçtiğimiz günde genel merkezimiz tarafından ilçe başkanlarımızın tamamı atandılar. Genel Başkan Yardımcımızın katılımı ile pazar günü bütün ilçelerin belediye başkanları açıklanacak. Adaylarımızın açıklanmasıyla birlikte sahaya Pazartesi günü çıkacağız” dedi.

 

BEŞ YIL ÇABUK GEÇTİ

 

Vatandaşların teveccühü ile 2014 yılında belediye başkanlığına seçildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ O dönem vatandaşlarımız belediye başkanlığını bize nasip gördü. Beş yıl çok hızlı geçti. Bu dönemi yoğun çalışmalarla geçirdik. Zaman çabuk akıp geçiyor. Seçimlere de kısa bir süre kaldı. Bu süre içinde de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” diye konuştu.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YÖNETİMİ BELİRLEYECEĞİZ”

 

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatının çiçeği burnunda İlçe Başkanı Ümit Kök “ Yeni yönetimi oluşturuyoruz. Önümüzdeki haftaya kadar yönetimimizi belirleyeceğiz. Pazar günü belediye başkanı adayımızın belli olmasıyla birlikte 31 Mart yerel seçimleri için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

İKİ PARTİ ARASINDA GEÇECEKTİR.

 

Mestan Özcan’ın ‘CHP ile İYİ Parti’nin Tekirdağ ve ilçelerinde ittifak yapacağı konuşuluyor’ sorusunu hatırlatması üzerine konuşan Vahap Akay “ İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkanı adaylığı için bir arkadaşımızın ismi geçiyor. İki partinin genel merkezlerinin anlaştığı söyleniyor. Vatandaşlarımız ne biliyorsa ben de onu biliyorum. Kısacası dağınık bir seçim olmayacak. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi Tekirdağ’da AK Parti ve CHP arasında seçimlerin geçeceğini düşünüyorum” dedi.

 

3 YILDA CİDDİ YATIRIMLAR ALDIK

 

Çerkezköy’de beş yıllık süre zarfında çok ciddi işler yaptıklarını kaydeden Akay “ Çerkezköy’ün bir çok sokağının alt yapısını yaptık. 2014 yerel seçimlerinde 115 bin olan Çerkezköy’ün nüfusu 170’bine çıktı. Çerkezköy beş yılda aldığı 50 bin nüfus ile Tekirdağ’ın bir çok ilçesinin nüfusundan büyüktür. Çerkezköy günde 35, ayda 1200 göç alıyor. Çerkezköy olarak hızlı bir büyüme yaşıyoruz. Nüfusun büyümesine paralel olarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çerkezköy’ün Büyükşehir Belediyesinden nüfusa paralel olarak ciddi pay alması gerektiğini her platformda söyleyen birisiyim. 2016-2018 yılları arasında Büyükşehir’den ve TESKİ’den ciddi yatırımlar aldık” dedi.

 

12-0 ESPİRİSİ

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay Tekirdağ’da 12-0’ı tekrarlamak için çalışacaklarını kaydederken, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan da bunu terse çevireceklerini ve 0-12 seçimleri kazanacaklarını söyledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10