Günümüzü unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasi partiler Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek ve çiçek gönderer

Çerkezköy 10.01.2019 20:09:00 0
Günümüzü unutmadılar

Çerkezköy Doğa Koleji Ortaokul Müdürü Süleyman Karakulak, Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç, Türkçe Öğretmeni Tuğçe Pınar Ağırbaş ve ortaokul öğrencileri Melis Can, Hayat Çetin, Ali Emir Özşerbetli ile Mehmet Ali Toprak 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı. Gazetecilerin kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koştuklarını ve gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet ettiklerini ifade eden Çerkezköy Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

 

GAZETECİ ŞABAN KARDEŞ ÖĞRENCİLERLE ANKET YAPTI

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Şaban Kardeş, “ Bir taraftan bunun güzelliğini yaşarken bir taraftan günlük işleri yapıyoruz. 20 yıldır gazete çıkarıyoruz. Her dakikamız farklı oluyor. tabii her şeye rağmen işimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Gazeteci Şaban Kardeş, “İleride hangi mesleği yaparsanız yapın severek yapın. Gazeteci geçmişini bilip geleceğine yön veren kişidir. Biz toplumun bir parçasıyız. Bir gazeteci dürüst olmalı, eğitimli olmalı, bulunduğu bölgeyi iyi bilmeli, insan odaklı olmalı, zamanla yarıştığını iyi bilmeli ve bol bol kitap okumalıdır” dedi. Ziyaretin sonunda öğrencilerle anket çalışması da yapan Gazeteci Şaban Kardeş, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

 

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

 

Saat 11:30’da da Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan ile Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Dilek Burçin Biçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin gününü kutlayan Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan ve Pazarlama Uzmanı Dilek Burçin Biçer; “Her geçen gün büyüyen Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlayan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Sizler de bizler gibi insan odaklı, kamusal bir hizmet yapıyorsunuz. İnsanlar işgal ettiği makamları ister sağlıkta olsun, ister eğitimde olsun, ister siyasette olsun, ister basında olsun isterse fabrikada makine başında olsun, işgal ettiği makamın hakkını hakkıyla ve layıkıyla vermeli ve hakkını sonuna kadar koruyabilmeli. Sizlerde milletin ve devletin menfaatleri doğrultusunda kamuda yanlış gidenleri özgürce yazabildiğiniz sürece biz sağlık çalışanları güvende. Bunları yapabildiğiniz sürece yarınlara umutla bakan sağlık bireylerin yetişmesinde rol oynayan kurumlar olacağız. Bu vesileyle tün basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

MİNİK ÖĞRENCİLER DE GÜNÜMÜZÜ UNUTMADI

 

Ayçiçeği Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizde bulunan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ayçiçeği Anaokulu Kurucusu Pınar Genç, Ayçiçeği Anaokulu Öğretmenleri Esra Bal ve Gönül Bikeç 18 öğrencisiyle beraber elleriyle yaptığı çiçeği basın mensuplarına takdim etti.Gazete ekibi, öğrencilere gazetelerin haber merkezlerinde bilgisayar ortamında hazırlanışı ve baskı aşamalarını öğrencilere gösterdi. Öğrenciler, bir gazetenin nasıl hazırlandığını, hangi aşamalardan geçtiğini görmek ve öğrenmekten mutlu olduklarını kaydettiler. Meraklı öğrenciler haber merkezini ve Radyo Haber’i gezdikten sonra gazetecilik mesleği hakkında merak ettikleri tüm soruları gazeteci Şaban Kardeş’e sorup öğrenme şansı yakaladı.

 

KAPAKLI BAŞAKŞEHİR KOLEJİ DE ZİYARETE GELDİ

 

Kapaklı Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, İdari İşler Müdürü Ömer Sayın, Halkla İlişkiler Müdürü Fikriye Gülverin ve öğrenciler Eylül Özbey ile Edanur Bursalı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

 

“GAZETECİLER ZOR BİR MESLEĞİ İCRA EDİYOR”

 

Gazetecilerin zor bir mesleği icra ettiklerini dile getiren Kapaklı Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak; “ Bügün sizinle tanışalım istedik. Hem de yazarlık ve şairlik yönü bulunan Eylül Özbey ve Edanur Bursalı adlı öğrencilerimizin gazetecilik mesleği hakkında bilgi edinmelerini sağlamak istedik” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Seyit Süren öğrencilerin gazetecilik hakkında merak ettiği soruları yanıtlayarak bilgilenmelerini sağladı. Ziyaret öğrencilerin basın mensuplarına hediye paketi takdim etmesiyle son buldu.  

 

“ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

 

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Dayanışma yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Demir de, dernek yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kar, İsmail Çelebi, Adem İçli ile birlikte 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla dün saat 16.00’da Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Bünyamin Demir, “Her gün gazetelerinizi okuyan bir okurunuz olarak gazetelerinizi yakından takip ediyorum. Zor bir meslek yaptığınızı biliyorum. Çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Gönül ister ki her gün gazete sayfalarında hep olumlu ve güzel haberler olsun ama bazen de üzücü olayların yaşandığını sizler sayesinde öğreniyoruz. Bu nedenle  her koşulda özverili habercilik yaptığınıza şahit oluyoruz. Tokatlılar Derneği yönetim kurulu olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz”dedi. Hayırsever Serkan Karagöz de gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

 

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Dr. Ali Çolak’ta gazetemizi ziyaret ederek günümüzü unutmadı. 10 Ocak gazeteciler gününü kutlayan Çolak “  Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Sizlerin her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

 

“GÜZEL HİZMETLER YAPMAK İSTİYORUM”

 

Çerkezköy’de güzel işler yapmak istediğini kaydeden Çolak “ Herkese eşit mesafede, en sağlıklı, doğru, makul hizmetleri Çerkezköy halkına hizmet olarak vermeye çalışacağım. Çerkezköy halkı beni bu göreve teveccüh ederse elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağım. Uzun yıllar doktor olarak nasıl hizmet ettiysem Çerkezköy bilincine sahip vatandaşlarımızla Çerkezköy’ü daha güzel yerlere getireceğim” dedi.

 

ÇİÇEK VE PASTA GÖNDEREREK GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

 

Çerkezköy Uğur Okulları ile Pera Pastaneleri de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla pasta ve tatlı gönderirken,  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji, Tekirdağ Uzmanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Güçlü Saray Yapı A.Ş. de çiçek göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10