Özcan: Çerkezköy'ün benim için özel yeri var 

Bugün Çerkezköy'e çıkartma yapan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çerkezköy Haber Gazetesini de ziyaret etti. 31

Çerkezköy 10.01.2019 20:49:00 0
Özcan: Çerkezköy

Bugün gerçekleşen ziyarette AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan’a AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayları Nuran Yeşil, Ahmet Yıldız, Göksel Bozdağ, Yılmaz Erkılınç, Hanifi Belindir ve Orhan Aras da eşlik etti.

 

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı bugün ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan beraberindeki heyetle Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan saat 18:30’da da Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazeteci Şaban Kardeş ve gazetecilerin gününü kutladı.

 

“GELMEMELERİNİN GEREKÇESİ NEDİR”

 

Çerkezköy’de 25 yıldır sektörün içinde olduğunu kaydeden Gazeteci Şaban Kardeş ziyaret dolayısıyla AK Partili heyete teşekkür etti. AK Parti Tekirdağ milletvekillerine serzenişte bulunan Kardeş “ Genel seçimler geçmesine rağmen AK Parti milletvekillerimiz bu kapıdan içeri girmedi. Neden gelmediklerini merak ediyorum. Sayın Yel ve Sayın Şentop’un buradan içeri girmemesi için gerekçeleri neydi. Birgün gazetemizi ziyaret ederlerse kendilerine bizzat soracağım. Bu gazete AK Parti yokken var olmuş bir gazetedir. Partinin tüm çalışmalarında siyasetinde yer almış, doğrularını alkışlamış, yanlışlarını eleştirmiş bir gazetedir. Seçim geçti, AK Parti milletvekilleri gelmedi. Size bu ziyaretinizden dolayı ayrı bir teşekkür ediyorum” dedi. Kardeş “ Vatan bizim. Çerkezköy bizim. Çerkezköy’de her kim ki kafatasçılık yapıyorsa onun karşısına ben dikileceğim. Bu ayrımcılığı kabul etmiyorum. Kafatasçılık milliyetçiliğini, mikro milliyetçiliği asla kabul etmiyorum” açıklamasında bulundu.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN SICAKLIĞINI GÖRDÜM”

 

Gazetecilerin gününü kutlayan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini kazanmak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. Çerkezköy’ün siyaset hayatında ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Özcan “ 2011’de milletvekili aday adayı oldum. 4’üncü sıra aday gösterildim. Çerkezköy’ün benim için özel yeri var. İlk saha çalışmamı Çerkezköy’de yaptım. Bu dönemde Çerkezköy’ün  sıcaklığını gördüm. Benim için Çerkezköy adam gibi insanların yaşadığı yer” diye konuştu. Özcan ziyaretin ardından Çerkezköy’de bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10