Başkan Yüksel basın mensuplarıyla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla Naim Süleymanoğlu Spor tesisleri kafeteryasında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ergene 11.01.2019 15:46:00 0
Başkan Yüksel basın mensuplarıyla bir araya geldi

Kahvaltının ardından toplantı salonunda basın açıklamasında bulunan  Başkan Yüksel, “Bugün hem benim hem de sizin için özel bir gün. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü olmasının yanı sıra bugün benim de doğum günüm. Onun için bugünün yeri bende çok büyük” dedi.

 

 HAYATA GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

 Ergene’de en büyük hayalinin üniversite kurulmasını sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Yüksel; “Bizler Ergene’de göreve gelmeden önce tüm mahallelerimizi tek tek gezdik, nerde ne sorun var bunları gördük ve not ettik. Göreve gelir gelmez de bu sorunları çözüme kavuşturarak yeni projelerimizi yeni hedeflerimizi hayata geçirdik. Artık Ergenemiz de daha büyük projelerimiz daha büyük hedeflerimiz var, yol, park bunlar zaten Belediye tarafından yapılıyor, bizler daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. Ergene’de en büyük hayalim ilçemize bir üniversite yapmak ve bunu yeni dönemimizde hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

PROJENİN DETAYLARINI KONUŞACAĞIZ 

 

Yeşiltepe Mahallesi’nde yeni Belediye binasının arsasını satın aldıklarını ifade eden Başkan Yüksel, ”Önümüzde ki dönemimizde de Yeşiltepe Mahallemize yeni hizmet binamızı yapacağız. Ergene hizmet binamızı toplumun yoğun olarak yaşadığı, çoğunluğun olduğu yere yapmak benim fikrimdi ve bunu gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Projemizin her şeyi hazır inşallah yeni dönemimizde kazmayı vurup inşaatımıza başlayacağız. İlerleyen günlerde siz değerli basın mensuplarımız ile bu projenin detaylarını konuşacağız, sözlerime son verirken bölgemizde gazetecilik yapmış duayen gazeteci ağabeyimiz rahmetli Erdal Özcan’ı da saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum dedi.

 

 Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10