Dayanışma çayında bir araya geldiler

Nurullah Narin Ortaokulu'nda yönetim, öğretmen ve veliler okul aile birliği tarafından düzenlenen birlik, dayanışma ve kaynaşma çayında bir araya geldi.

Çerkezköy 13.01.2019 16:10:00 0
Dayanışma çayında bir araya geldiler

Dekor Düğün Sarayı’nda bugün saat 13:00-17:00 saatleri arasında yapılan  Nurullah Narin Ortaokulu okul aile birliği okul çayı etkinliğine Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk, okul aile birliği yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan çay etkinliği açılış konuşmaları ile devam etti. Okul aile birliğine, velilere, öğretmenler ve emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Okul Müdürü Musa Dinç, “ Bu etkinlikleri hazırlamak zor. Herkes büyük emek harcıyor. Okulumuzda şu anda ikili öğretim var sabah gelen öğrencilerimiz sabahın erken saatlerinde okula gelirken, öğlen gelen öğrencilerimiz ise akşamın geç saatlerinde evlerine gidiyor.  Okulumuzun yanına yapılan ek bina ile bu sorunu ortadan kaldıracağız. Bina tamamlandıktan sonra tekli öğretime geçmiş olacağız” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk de emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Her yıl geleneksel olarak okula katkı amaçlı çay etkinliğimizi düzenliyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğimizi sürdürmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HEDİYE ÇEKİLİŞİ YAPILDI

 

Açılış konuşmalarının ardından Okul Müdürü Musa Dinç, Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte geleneksel çay pastası kesildi. Ardından etkinliğe katılanlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, 5 TL’ye satılan biletlerin satışı yapıldı. Bilet alanlara hediye takdiminde bulunuldu.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10