Hem sağlık, hem katma değer üretiyorlar

Geçtiğimiz gün yayınlanan Aralık ayı ihracat verileriyle 67 milyon 242 bin 371 dolarlık ihracatıyla sanayisiyle dünyaya üretim yapıp Türkiye'nin gözbebeği haline gelen Çerkezköy'de sağlı

Çerkezköy 13.01.2019 16:20:00 0
Hem sağlık, hem katma değer üretiyorlar

Çerkezköy’ün ilk özel hastanesi olma özelliği ile birlikte sağlık alanında bölge halkına günlük ürettiği acil müdahalelerin yanı sıra plastik cerrahi müdahale, zayıflama ameliyatları, diş ve ortopedi ameliyatları başta olmak üzere sağlık turizminde önemli bir ivme yakalayan hastane, 2018 yılı verileriyle Marmara bölgesinde bir ilke imza attı.

 

4000 METREKARELİK YENİ BLOK BİNA İLE HİZMET ALANINI GENİŞLETİYOR

 

Artan yabancı hasta talebine karşılık vermek için hizmet içi eğitimlerinin yanı sıra personeline hastane içerisinde oluşturduğu sınıflarla İngilizce başta olmak üzere Almanca, Bulgarca ve Yunanca dersleri de aldıran hastane yönetimi yabancı müşterilerine karşı personelini donatırken bir yandan da 14500 metrekare alanda 60’ı uzman doktor olmak üzere 400 çalışanıyla sağlık hizmeti üreten ve yoğun talebe cevap vermekte zaman zaman sıkıntı yaşayan hastane, geçtiğimiz günlerde yanına yaptığı 4000 metrekarelik yeni blok bina ile hizmet alanını genişleterek, bir taraftan 2019’da 18500 metrekarelik alanda vermeyi hedeflerken, diğer yandan da kendileri ile birlikte Çerkezköy esnafına kazandırdığı dövizi ikiye katlamayı hedefliyor.

 

ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

 

2018’de sektöründe yakaladığı rekorunu 2019’da kırmayı hedefleyen İrmet Hospital, 2018 yılı içerisinde dünyanın değişik ülkelerinden 318 hastayı Çerkezköy’e getirip burada hastaları ameliyat ve tedavilerle sağlıklarına kavuştururken, sanayisiyle dünyaya nam salan Çerkezköy’ü sağlık hizmetleriyle de dünyada bilinir mekan haline getiriyor. Op. Dr. İrfan Tombalak ve Op. Dr. Ahmet Türker’in 2003 yılında bir araya gelerek kurdukları ve yurt dışından en çok yabancı hastanın geldiği sağlık kuruluşları sıralamasında üst sıralarda yer alan İrmet Hospital’ın ünü bugün bölge ve ülke sınırlarını aşarak dünyadaki sayılı sağlık kuruluşları arasında yer almaya başladı.

 

HEM YATIRIMLARIYLA HEM ATILIMLARIYLA BÜYÜYOR

 

Türkiye’de yaşanan ekonomik krizle birlikte bir taraftan 400 çalışanın istihdam üretip bir yandan da hem büyüyen hem gelişen sektörel yenilikleri Çerkezköy halkı ile birlikte ülke ve dünya insanlarına sunan İrmet Hospital, son yıllarda ülkemizde yaşayan ekonomik krizle birlikte sektörde sıkıntı yaşayan sağlık kuruluşlarının aksine hem yatırımlarıyla hem atılımlarıyla büyümeye devam ediyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10