Gazilerden Başkan Albayrak'a  Sarıkamış teşekkürü

Çerkezköy'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak geçtiğimiz günlerde Kars'a giderek Sarıkamış Şehitlerini anma programına katılan Ç

Tekirdağ 14.01.2019 10:53:00 0
Gazilerden Başkan Albayrak

Geçtiğimiz günlerde Kars’a giderek Sarıkamış Şehitlerini anma programına katılan Çerkezköylü gaziler, Çerkezköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı TESKİ hizmet binasındaki makamında ziyaret etti.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

 

STK'ların durumu hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Yarlıgan ve beraberindeki gaziler, Başkan Albayrak’a Sarıkamış’tan aldıkları atkıyı ve Sarıkamış Şehitlerinin toprağını hediye etti. Gaziler ayrıca yaptığı katkılardan dolayı Başkan Albayrak’a plaket  takdim etti.

 

 “ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Gazilere değer verdiklerini dile getiren Başkan Albayrak, "Gazilerimiz vatanımızın bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş insanlardır. Bu vatanın savunmasında verdikleri emek, göstermiş oldukları cesaret, azim ve kararlılık bugün bizlerin hür bir şekilde bu vatanda yaşamamıza vesile oldu. Vatan müdafaanız bizler için kutsaldır. Bu yüzden şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız.  Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ve hayırlı ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

ÇANAKKALE VE EDİRNE ŞEHİTLİĞİ’Nİ ZİYARET EDECEĞİZ

 

Başkan Albayrak'ın ve Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine olan desteklerini her daim hissettiklerini ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, önümüzdeki günlerde Çanakkale ve Edirne Şehitliği’ni ziyaret ederek, Sarıkamış’tan getirdikleri toprakları Çanakkale ve Edirne’deki şehitlerimizle buluşturmak istediğini iletti. Başkan Albayrak da gidecekleri zaman kendisine haber vermelerini, otobüslerinin onlar için her zaman hazır olduğunu dile getirdi.

 

Haber: Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10