"Her mahallede bu akademilerin olmasını istiyoruz"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi'ndeki Osman Tabak Kampusu içinde hizmete başlayan Çocuk Akademisi'nde çocuklar, Alzheimer Gündüz Bakımevi'nde bulunan vatandaşlarla bir araya g

Süleymanpaşa 14.01.2019 13:00:00 0

En büyük hayallerinden birisinin Süleymanpaşa Çocuk Akademisi Projesininhayata geçirilmesi olduğunu kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına hizmet vermesi için böyle bir çalışma düşünmüştük. Akademimiz açılalı sadece birkaç ay oluyor. Ancak verilen eğitim ile çocuklarımız büyük yol kat ettiler. Çocuklarımız burada yaşayarak, yaparak öğreniyor. Hayatta ihtiyaç duyacakları becerileri geliştiriyorlar. Aynı zamanda küçük yaştan itibaren kendi ihtiyaçlarının ve sorumluluklarının farkına vararak hayata hazır bireyler olarak yetişiyorlar. Burada verilen eğitim aslında tam da bu. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak” dedi.

 

HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE AÇMAK

 

Hedefinin her mahallede Çocuk Akademisi açmak olduğunu dile getiren Başkan Eşkinat; “Bizler her mahallede bu akademilerin olmasını istiyoruz. Hatta şu anda Karacakılavuz Mahallemizde yeni bir Çocuk Akademisi yapımımız devam ediyor. Geleceğimizin güvencesi yavrularımız daha iyi yetişsin diye bizler daha da çok çalışmalıyız. Tüm çabamız onlar için” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10