"İkinci Bahar" hem düşündürdü hem güldürdü

Her ay farklı bir tiyatro oyununa ev sahipliği yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bu kez Serkan Budak'ın yönetmenliğini yaptığı 'İkinci Bahar' adlı tiyatro oyununu tiy

Çerkezköy 16.01.2019 09:22:00 0

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen tiyatro etkinlikleri kapsamında Serkan Budak’ın yönetmenliğini yaptığı ‘İkinci Bahar’ tiyatro oyunu tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

ÇOSB Konferans Salonu’nda dün saat 19:30 da sahnelenen tiyatro oyununu Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur,  ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile dernek üyeleri ve tiyatroseverler izledi.

 

 

 

SEYİRCİLER OYUNU MERDİVENLERDE OTURARAK İZLEDİ

 

Alfonso Paso’nun kaleme aldığı, Serkan Budak’ın uyarlayıp ve yönettiği  ‘İkinci Bahar’ tiyatro oyunun başrollerinde Cihat Tamer, Bedia Ener, Simge Selçuk, Emre Törün ve Serkan Budak yer aldı. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda yoğunluktan dolayı bazı seyirciler oyunu merdivenlerde oturarak izledi.

 

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

2 seanstan oluşan tiyatro oyunu seyirciler tarafından beğeniyle izlendi.  Seyirciler tiyatroda çalınan lüküs hayat şarkısını oyuncularla birlikte söylerken, ünlü oyuncu Cihat Tamer ve Bedia Ener’in oyunda göstermiş olduğu dans performansı yoğun alkış aldı.  Kahkahaların havada uçuştuğu tiyatro oyununda, insanların yaşamları boyunca sadece mantıklarıyla değil, duygularıyla da hareket etmeleri gerektiği anlatıldı. Oyunun sonunda Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Vize Kaymakamı Soner Zeybek ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

 

İKİ AYRI KUŞAK MİZAHİ BİR DİLLE ANLATILIYOR

 

Aşk, romantizm ve komedinin bir arada olduğu oyunda ideallerini, hayallerini çok çalışmak, para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak mizahi bir dille anlatılıyor.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10