Dere kenarında çıplak erkek cesedi bulundu

Kapaklı'da iki gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 67 yaşındaki Ahmet Arslan, bugün Karaağaç deresinin yanında yarı çıplak halde ölü bulundu.  Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı

Kapaklı 17.01.2019 16:14:00 0
Dere kenarında çıplak erkek cesedi bulundu

Kapaklı Karaağaç mahallesinde bulunan Defacto fabrikasının yan tarafından geçen Karaağaç deresinde yarı çıplak halde ceset bulan vatandaşlar durumu hemen polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

 

 

AİLESİ İKİ GÜN ÖNCE KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Olayla ilgili araştırmasını sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yarı çıplak halde bulunan cesedin 13 Ocak günü evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan, 15 Ocak günü de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Ahmet Arslan olduğunu belirledi.

 

 

İSTANBUL ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Edirne Meriç nüfusuna kayıtlı 67 yaşındaki Ahmet Arslan kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10