Büyükşehir Belediyesi'nden bez çanta uygulaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan naylon poşetlerin ücretli olarak satılması uygulamasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından naylon poşet kullanımınÄ

Tekirdağ 21.01.2019 12:18:00 0
Büyükşehir Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa’ya bağlı Hürriyet Mahallesi'nde kurulan semt pazarında vatandaşlarla bir araya gelerek, bez çanta dağıttırdı. Merkez ilçe Süleymanpaşa'da başlatılan bez çanta dağıtımının, ilerleyen günlerde bütün ilçelerde gerçekleştirileceği ifade edilirken,  dağıtılan bez çantaların içerisinde yeni yıl takviminin de olacağı belirtildi.

 

“ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YERİNE GETİRECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak çevre kirliliğinin önlenmesi adına sıfır atık projesine destekte bulunmak amacı ile çalışma başlattıklarını kaydeden Başkan Albayrak, " Çevremizi korumak bizim öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor. Semt pazarında vatandaşlarımıza bez çanta dağıttık. Çevre kirliliğinin engellenmesi noktasında çalışmalarımızı genişleterek devam ettireceğiz. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10