Çengelköy'den fark yedik 1-5

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta ikinci yarının ilk maçında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş'ye konuk oldu. Rakibi karşısında

21.01.2019 15:52:00 0
Çengelköy

Sezon öncesi Türkiye kupasında ve ligin ilk haftasında mağlup olduğu rakibi Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye deplasmanda konuk olan temsilcimiz istediğini elde edemedi.

 

GOLÜ KADİR İLE BULDUK

 

Ligin ilk devresini 14 puanla tamamlayan ve ikinci devre öncesi yaptığı transferlerle yükselişe geçmek isteyen 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye konuk oldu. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 12’inci dakikada Kadir’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye ise beraberlik için yüklendi.

 

KALEYE SAVUNMA OYUNCUSU SEDAT GEÇTİ

 

Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında ise 1911 Çerkezköy Doğanspor’da kaptan Sedat bir pozisyonda hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Ergene Velimeşespor’dan transfer edilen kaleci Mehmet’in lisansı yetişmezken, 2000 doğumlu Osman takıma dahil edilmişti. Kaleci Sedat’ın kırmızı kart görmesiyle 1911 Çerkezköy Doğanspor teknik heyeti futbol sahalarında ender görülen bir karara imza atarak heyecanlı olduğunu ve bu maçı kaldıramayacağını söyleyen genç kaleci Osman’ın yerine kalan dakikalarda kaleye savunma oyuncusu Mesut’u koydu. 

 

İKİNCİ DEVRE FARK YEDİK

 

Rakibi karşısında bir kişi eksik kalan 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin son dakikalarına doğru 1911 Çerkezköy Doğanspor taraftarları polis tarafından dışarı alınırken, bu karara ise taraftarlar büyük tepki gösterdi. Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip ikinci devre tek kale bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş bulduğu beraberlikle büyük moral buldu. Kalan dakikalarda oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılarak haftayı üç puan ile tamamladı.

 

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş bu galibiyet ile puanını 25 yaparken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ise 14 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından 1911 Çerkezköy Doğanspor taraftar grubu Caddeliler sosyal medya üzerinden takımın yöneticisi Kazım Asbaş’ı hedef alan açıklamalar yaptı. Tribünden yaka paça atılan taraftarlara sahip çıkmadığını kaydeden bazı taraftarlar Asbaş’a istifa çağırısında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10