"İşitme engelli vatandaşlarımızın talebini değerlendirmeye aldım"

Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Koray Malkoç, Tercüman Tuna Akgün ve işitme engelli vatandaşlar Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a iade-i ziyarette bulundu.

Çerkezköy 22.01.2019 16:52:00 0

Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü ziyaretinde kendisinden daha büyük ve ferah bir yer talebinde bulunan işitme engelli vatandaşların bu talebini değerlendirmeye aldığını, araştırmalara başladığını belirten Başkan Akay, “Kafamda bazı şeyler oluştu ama netleşmeden paylaşmayacağım. Ama en kısa sürede bu talebinizi olumlu yönde karşılayacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

 

İDMANA DAVET ETTİLER

 

Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü’nün formasını Başkan Akay’a hediye eden Kulüp Başkanı Koray Malkoç, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yaptıkları idmanlara Akay’ı davet etti.

 

ÇERKEZKÖY KÜLTÜR MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA DAVET ETTİ

 

Önümüzdeki günlerde mutlaka işitme engelli vatandaşların idmanlarını izlemeye geleceğini belirten Başkan Akay, 14 Şubat’ta açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kültür Merkezi’nin açılışına tüm işitme engelli vatandaşları davet ederek, “Kültür Merkezimizde açılış nedeniyle sinema günleri olacak. Belirleyeceğiniz bir filmi getirelim, birlikte izleyelim” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10