Kavlak: Çerkezköy'ün futbol alt yapısını oluşturuyoruz

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak ilçede gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemeleri için onları spora yönlendirmeye çalıştıklarını, aynı zamanda ilÃ

23.01.2019 12:36:00 0
Kavlak: Çerkezköy

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak  “Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak ilçemiz gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemeleri ve sağlıklı olmaları için onları spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Bu nedenle onların sağlıklı olmaları ve her hangi bir kötü alışkanlıklar edinmemeleri için onları spora yönlendirmeye devam edeceğiz . Kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesini sağlamak için  hem bazı ihtiyaçlarını karşılamak hemde  maddi olarakta kaynak yaratmak için yaptırdığımız kulüp  boyun atkılarını esnaflarımıza ve sporseverlere dağıtıyoruz. Atkılardan beli bir ücret istemiyoruz vatandaşlarımız gönlünden ne kopuyorsa veriyor ve elde edilecek bu para ile de kulübümüzde top koşturan sporcu kardeşlerimizin krampon,forma ve top  gibi ihtiyaçları karşılanacak”dedi.

 

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Kulübe maddi destek için esnaflara verdikleri boyun atkılarının ilgi gördüğünü kaydeden Kavlak “Kapısını çaldığınız esnafımızdan boş dönmedik. İlçe esnafımızın bu yönde kulübümüze verdiği destek bizleri çok mutlu ediyor ve tüm esnaflarımıza  ve spor severlerimize destekleri için çok teşekkür ediyoruz”ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN FUTBOL  ALTYAPISINI OLUŞTURUYORUZ 

 

Kavlak “İlçemizde Bölgesel Amatör Lig olmak üzere Süper Amatör  lig, 1.Amatör Lig ve 2.Amatör Liglerde oynayan bir çok futbol takımımız var. Tekirdağ 2.Amatör Küme’de mücadele eden Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak bizlerde ilçemizdeki diğer liglerde mücadele veren kulüplerimizin futbolcu ihtiyaçlarını karşılamak için futbolda  alt yapıyı oluşturuyoruz. Bu konuda da üzerimize düşeni  en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bizler istiyoruz ki bizlerin yetiştirdiği ve yetiştireceği futbolcu kardeşlerimizi maçlarda izlesinler ve işlerine yarayanları alsınlar. Dışarıdan bir sporcu almak hem daha maliyetli hem de sporcuyu memnun etmek çok zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bizler gençlere önem veriyor ve onları kötü alışkanlıklardan koruduğumuz gibi iyi birde sporcu olmaları için çaba harcıyoruz. Bu gün ilçemizde  beş süper lig takımı ile bir birinci lig takımının futbol okulu bulunuyor. Bu kulüpler bulundukları yerlerde altyapıları olduğu halde ülke genelinde de oluşturdukları spor okulları ile yeni alt yapılar oluşturarak ülke futboluna katkı sağladıkları gibi buralardan da yetişen sporcuları ya kadrolarına alıyorlar yada iyi bir ücret karşılığında başka kulüplere satıyorlar. Bizlerde hem kendi kulüplerimizin sporcu ihtiyaçlarını karşılamak hem de ileride çok iyi sporcuların kentimizden çıkmasını sağlamak için gençlere önem vererek yeni alt yapı oluşturduk. Bizlerin yetiştirdiği sporcu kardeşlerimiz eğer ilçemiz takımlarında yer bulup kendilerini gösterdiklerinde kulüplerimizde kazançlı çıkacaklardır. Dolayısıyla  bu sebebpten Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak ilçe halkımızın gerekli desteği vermesini bekliyoruz ” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10