Tecavüz zanlısı Çerkezköy'de yakalandı

İstanbul Şişli'de bir parkta akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen G.Y isimli kadına tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından her yerde aranan 25 yaşındaki zanlı Eren.O Çerkezköy'de yakalandÄ

Çerkezköy 23.01.2019 18:10:00 0
Tecavüz zanlısı Çerkezköy

3 gün önce Şişli Abide-i Hürriyet Parkı'nda sabah saatlerinde akli dengesi yerinde olmadığı tespit edilen 37 yaşındaki G.Y.’ye tecavüz eden zanlı Çerkezköy’de yakalandı

 

YARI ÇIPLAK HALDE BULDULAR

 

Şişli Abide- Hürriyet Parkında 20 Ocak Pazar günü sabah saatlerinde vatandaşların ihbarıyla 37 yaşında bir kadın yarı çıplak halde bulundu. Polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilen ve ismi G.Y olduğu öğrenilen kadının tecavüze uğradığı tespit edildi. Akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen kadın tedavi için Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE YAKALANDI

 

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, şüphelinin sarı renkte uzun kollu tişört giydiği tespit edildi. Bunun üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından 3 gün boyunca 300 saatlik kamera görüntüleri mercek altına alındı. Görüntülerde sarı uzun kollu tişört giydiği belirlenen ve soğuk kanlı davranışlarıyla dikkat çeken zanlının Çerkezköy’e geldiğini belirleyen ekipler operasyon için düğmeye bastı. Çerkezköy’de kaldığı adresi tespit edilen Eren O. nefes kesen operasyonla polis tarafından yakalanarak İstanbul’a götürüldü.

 

ZANLIDAN İLGİNÇ SAVUNMA

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen zanlının daha önceden kasten yaralama ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı. Poliste verdiği ifadesinde olay sırasında uyuşturucu etkisinde olduğunu söyleyen şüpheli "Hiç bir şey hatırlamıyorum. Kadını da tanımıyorum." dedi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10