Dünürlerin kavgası kanlı bitti 2 ölü 4 yaralı

Kapaklı Atatürk mahallesinde iki ailenin fertleri arasında çıkan ve silahların da ateşlendiği kavgada iki kişi ölürken, aynı aileden dört kişi de yaralandı.

Kapaklı 25.01.2019 15:42:00 0
Dünürlerin kavgası kanlı bitti 2 ölü 4 yaralı

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Kapaklı Atatürk Mahallesi Şükran Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Er ve Şengül ailelerinin fertleri arasında evili olan çocuklarının anlaşmazlığı nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Sokak üzerinde tartışmanın alevlenmesi üzerine H.Ş’nin babası Vahit Er evinin önünde bulunan Şengül ailesine kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefinde olan baba Ömer Şengül, oğlu Mahsun Şengül ile aynı aileden dört kişi yaralanarak delik deşik olan 21 AG 299 plakalı araçla Kapaklı Devlet Hastanesine gitti.

 

İKİ KİŞİ KURTARILAMADI

 

Baba Ömer Şengül ve oğlu Mahsun Şengül hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, aynı aileden dört kişi ise Çerkezköy Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Dünür ve komşu olan iki ailenin yakınları olay yerine gelince iki aile birbirine girerken, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın büyümemesi için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden ve Jandarma Komutanlığından takviye ekipler gelirken, olayla ilgili baba Vahit Er ve oğlu Duran Er geniş güvenlik önlemleriyle gözaltına alındı. Olay yerinde 20’ye yakın fişek bulunurken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10