Mahalle sakinleri, mahallenin sahibi olacak

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi muhtar adaylarından Mücahit Özkan yaptığı açıklamada ve mahalle sakinlerinin, mahallenin sahibi olacağını söyledi.

Çerkezköy 25.01.2019 18:47:00 0
Mahalle sakinleri, mahallenin sahibi olacak

Mahalle sakinlerinin büyük bir bölümünden gelen yoğun teklif nedeniyle mahalle muhtarlığına aday olduğunu ifade eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Mücahit Özkan, “Beni bu göreve layık gören mahalle sakinlerimize en iyi şekilde hizmet etmek ve mahalleme faydalı olmak için göreve talip oldum. Seçildiğimde göreve geldiğim zaman görevim süresince mahallemizin bugünkü durumundan çok daha iyi yerlere gelmesi için muhtarlık azalarımız ile birlikte yapacağımız koordineli çalışmalarla yetkili kurum ve kuruluşlarla işbirliği konularında çok güzel işlere imza atacağız.  Mahalle sakinlerimiz, mahallemizin sakini değil sahibi olacak. Muhtar azalarımızla, mahalle halkımızla birlikte yaşadığımız yerin daha yaşanılır olmasına katkı sağlayacağız. Ben değil biz yaptık diyeceğiz” dedi.

 

HER KESİMİ KUCAKLAYACAK EKİP İLE YOLA ÇIKTIM

 

Mücahit Özkan, mahalle sakinlerinin büyük bir bölümünün desteği ile muhtar adayı olarak çıktığını ve oluşturduğu ekibinin de mahalle sakinlerinin her kesiminin sevdiği ve saygı duyduğu kişiler olduğunu belirterek, “Muhtar azalarımın hepsi mahallemizde ikamet eden ve tüm mahalle sakinlerimizin sevip saydığı kişilerdir. Dolayısıyla mahallemizde her kesimi kucaklayarak mahallemizin sorunlarının çözümü  konusunda canla başla mücadele edecek ve her biri ayrı bir değer olan kişilerdir. Bu nedenle göreve geldiğimde ekip ruhu ile çalışarak mahalleme en iyi şekilde  hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Normal devlet memuru gibi arayan muhtarlıkta muhtarı bulacak. Eğer ki acil bir iş ya da resmi kurum ve kuruluşlarda toplantıda olduğum zamanlarda muhtarlıkta bir aza bulunacak ve bu gün git yarın gel olmayacak. Bu konuda da mahalle halkımıza söz veriyorum ve sözümüz sözdür.  Güvenli, huzurlu ve her şeyi ile çevresi çok daha temiz bir  mahalle için tam zamanlı hizmet için hazırız.  Şahsım ve ekibimi işbaşına getirildiğinde hiçbir mahalle sakinimiz pişman olmayacak” diye konuştu. 

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10