Cezaevine gönderildi

Kapaklı Atatürk mahallesinde iki ailenin fertleri arasında çıkan ve silahların da ateşlendiği kavgada iki kişi ölürken, aynı aileden dört kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından gözaltına alı

Çerkezköy 26.01.2019 17:43:00 0
Cezaevine gönderildi

Olay dün saat15.30 sıralarında Kapaklı Atatürk Mahallesi Şükran Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Er ve Şengül ailelerinin fertleri arasında evli olan çocuklarının anlaşmazlığı nedeniyle aralarında tartışma çıkmış, tartışmanın alevlenmesi üzerine H.Ş’nin babası Vahit Er evinin önünde bulunan Şengül ailesine kurşun yağdırmıştı. Olayda baba Ömer Şengül ve oğlu Mahsun Şengül hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, aynı aileden dört kişi ise Çerkezköy Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alınmıştı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kapaklı Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından baba ve oğlu geniş güvenlik önlemleriyle  Çerkezköy Adliyesine getirildi. Çorlu Çevik Kuvvet ekipleri ile Çerkezköy ve Kapaklı emniyeti Adliye önünde gün boyunca kuş uçurtmazken, Duran Er mahkeme tarafından denetimli serbest bırakılırken, baba Vahit Er ise geniş güvenlik önlemleriyle ekip otosuna bindirilerek cezaevine gönderildi.

BABA VE OĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öte yandan silahlı kavgada hayatını kaybeden Ömer Şengül ve Mahsun Şengül, yakınlarının gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ömer Şengül ve oğlu Mahsun Şengül Kapaklı Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da katılım gösterdiği cenaze töreninde, acılı aile ve yakınlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10