Topçu: Aile kulübü olduk

3 yıl önce gençlere yön vermek ve yetenekleri keşfetmek üzere kurulan Fevzipaşa Spor Kulübü, önceki gün geleneksel sömestri kahvaltısı gerçekleştirdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ€?

Çerkezköy 27.01.2019 16:12:00 0
Topçu: Aile kulübü olduk

Cumartesi günü saat 10.00’da Çerkezköy Şanlıurfa Restaurantta gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Kulüp Başkanı Kenan Topçu, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

 

“YETENEKLİ GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ”

 

Kahvaltıda konuşan Fevzipaşaspor Kulübü Başkanı Kenan Topçu, Türkiye’de henüz 3 yaşından altyapıda futbolcu yetiştirilmediğini fakat Avrupa’da ve özellikle Almanya’da 3 yaşından itibaren futbolcu yetiştirildiğini ifade ettii. Topçu, hem Çerkezköy’e hem de Türkiye’ye yetenekli, kaliteli ve ahlaklı sporcu yetiştireceklerini kaydetti.

 

“İLKLERİ GERÇEKLEŞTİREN KULÜP OLDUK”

 

Kulüp tesislerinin yapımında destekleri olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Topçu “  Tesislerde idmanlardan sonra kitap okuma saati koyduk. Sporcularımız idmandan sonra kitap okuyacaklar. Eğitim kuruluşlarıyla gerekli görüşmeleri yaparak sporcularımız için İngilizce eğitimi vermeye hazırlanıyoruz. Zamanla büyüyerek aile kulübü haline geldik. Kısacası Trakya’da ilkleri gerçekleştiren bir kulüp olduk” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Fevzipaşa Spor Kulübü’nün bugün gelmiş olduğu noktanın Çerkezköy’de diğer kulüplere örnek olacak bir yaklaşım ve buluşma olduğunu ifade etmek istiyorum. Geçen yılki buluşmanın üstüne biraz daha koyarak kulüp biraz daha büyüyerek bu noktalara gelmiş. Bir aile kulübü haline gelmiş. Derdimiz tasamız Çerkezköy’ün çocuklarını spora teşvik etmek, spora olan ilgi ve alakayı artırmak. Buradaki temel hedef sokaklardaki kötü alışkanlıkların azaltacağımız bir süreci yaşıyoruz. Bu sebeple ben bugün Fevzi Paşa Spor Kulübümüzün bunu güçlendirerek bir aile kulübü haline getirdiği için hocalarıma ve kıymetli ailelerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Programda günün anısına kulüp başkanı Kenan Topçu tarafından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a desteklerinden ötürü plaket takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10