'Mevsimini Arayan Karpuz' Kapaklı'da sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali" devam ediyor. 11 ilçede düzenlenen festival kapsamında Kapaklı'da â€?

Kapaklı 29.01.2019 10:37:00 0

3 seans halinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda sahnelen ‘Mevsimini Arayan Karpuz’ isimli tiyatro oyuna Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra yüzlerce öğrenci ve velileri katıldı.

 

 

 

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Sanem Gençalp’in yazıp yönettiği, dekor ve kostümlerini Lir Atölye’nin tasarladığı ‘Mevsimini Arayan Karpuz’ isimli çocuk tiyatrosu büyük beğeni topladı.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

 

Gerçekleşen sanatsal etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemini geride bıraktılar. Bizler de onlar için bu güzel oyunumuzu İlçemize getirerek öğrencilerimize bir karne hediyesi vermek istedik.” dedi.Salonu dolduran yüzlerce öğrenci ve veliye teşekkürlerini ileten Başkan Mandalı, bu tip etkinliklere hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10