"Bremen Mızıkacıları" çocuklarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında "Bremen Mızıkacıları" isimli çocuk tiyatrosu, Marmaraereğlisi'nde sahnelend

Tekirdağ 29.01.2019 12:21:00 0

Bremen Mızıkacıları adlı tiyatro oyununda köpek, eşek, horoz ve kedinin hikâyesi anlatıldı. Hırsızları yakalayamayan bir eşek, yaşlanmış bir köpek, farelerle dost bir kedi ve sürekli şarkı söyleyen bir horoz sahipleri tarafından işe yaramadıkları ve yaşlandıkları bahanesiyle evden kovulurlar. Bir araya gelerek ortak hayalleri olan müzik ile buluşabilmek için Bremen’e gitmeye karar veren dörtlü yola çıkar. Yolda kendilerine yiyecek veren yaşlı bir adamın evine giren hırsızları, yaptıkları plan ile kovan sevimli dörtlü, yaşlı adam ile dost olurlar. Yardımlaşmanın önemini ve hayvanlara iyi davranmamızın onlar için ne kadar önemli olduğunu anlatan oyun, çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

11 ilçede düzenlenen festival kapsamında üç seans olarak Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenen Tiyatro oyunu sonrası Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, oyunculara çiçek takdim etti.“Bremen Mızıkacıları” isimli çocuk tiyatrosu sonunda çocuklara çikolata ve balon hediye edildi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10