Başkan Yüksel, dernek üyeleriyle bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi.  Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri kafeteryasında düzenlenen kahvaltı programında 

Ergene 30.01.2019 16:52:00 0
Başkan Yüksel, dernek üyeleriyle bir araya geldi

Sıfırdan kurulan bir belediye olmalarına rağmen başka belediyelerin 20 yılda yapamadığını kendilerinin 5 yılda yaptığını ifade eden Başkan Yüksel, “Ergene’yi ileri taşımak için her daim çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

PROJELERİMİZİ İLERLETTİK

 

Ergene’de 100 kilometre yol ve altyapı çalışmaları yaptıklarını  kaydeden Başkan Yüksel, “Kırsal mahallelerimize yeni yollar kazandırdık. 5 bin hastamızı evlerinden alıp, sağlık kurumlarına hastanelere taşıdık. 4 adet kapalı düğün salonunu Ergenemize kazandırdık, Kızılcıklı Mahmut  Pehlivan Yağlı Güreşleri ile tarihimize sahip çıktık.  Boza ve sünnet şölenlerimiz ile halkımızla iç içe doyasıya eğlendik. Geleceğimize sahip çıkmak, çevremizi korumak adına, atık geri getirme merkezini ilçemizin hizmetine sunduk. İkram çeşmeleri ile gönülleri ısıttık, hayvan barınağı inşa ederek sokaktaki sevimli dostlarımıza sahip çıktık. Kültür gezileri düzenledik, farklı kültürleri vatandaşlarımıza tanıttık. Hizmetlerimizin her vatandaşımıza ulaşması için sürekli yeni projeler geliştirdik. İlçemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için sosyal tesislerimizi ve parklarımızı en hızlı şekilde bitirdik. Çocuklarımız ve öğrencilerimiz için okullarımızın tadilatlarını gerçekleştirdik, yapılarımızın modern görünüme kavuşması için projelerimizi ilerlettik” dedi.

 

ERGENEYİ TRAKYA’NIN EN GÜZEL İLÇESİ YAPACAĞIZ

 

Yeni dönemde yapacakları çalışmalar ile Ergene’yi daha da ileri getireceklerini kaydeden Başkan Yüksel, yeni dönemde hedeflerin daha büyük olduğunu belirterek Ergeneyi Trakya’nın en güzel ilçesi yapacağını ifade etti.

 

VELİMEŞE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

 

Velimeşe şehitliğine gidilerek şehitler adına karanfil bırakılıp dua edilmesinin ardından Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyelerine Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu tesisi gezdirildi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10