Playoff maçları başlıyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de üç grupta oynanan karşılaşmaların ardından ilk iki sırada yer alan takımlar Playoff maçlarına çıkacaklar. Temsilcimiz Kızılpınarspor'un yer aldığı pl

31.01.2019 17:27:00 0
Playoff maçları başlıyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme Playoff grubunda heyecan hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

 

KIZILPINASPOR YER ALIYOR

 

C Grubunu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Kızılpınorspor’un yer aldığı playoff grubunda Ahimehmet Gençlikspor, Çerkezmüsellimspor, Misinlispor, Şarköyspor ve Vakıflar Güvenspor takımları yer alıyor. A grubunda 14 haftalık maratonun ardından Çerkezmüsellimspor 33 puanla lider Şarköyspor ise 32 puanla ikinci sırada yer almıştı. Müthiş çekişmenin yaşandığı B Grubu’nda ise son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Vakıflar Güvenspor ligi 41 puanla lider, Misinlispor ise 39 puanla ikinci sırada tamamlamıştı. Temsilcilerimizin yer aldığı C grubunda ise Kızılpınarspor ligi 36 puanla lider, aynı puanlı Ahimehmet Gençlikspor ise ikinci sırada tamamladı.

 

İLK HAFTA MAÇLARI OYNANACAK

 

Tarafsız sahada tek devre oynanacak olan karşılaşmalarda birinci hafta heyecanı Pazar günü yaşanacak. İlk hafta maçında temsilcimiz Kızılpınarspor A Grubunu lider olarak tamamlayan Çerkezmüsellimspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Ereğli Sahası’nda oynanacak olan karşılama ise saat 15.00’de oynanacak. B Grubunu lider olarak tamamlayan Vakıflar Güvenspor ise Misinlispor ile üç puan mücadelesi verecek. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlarken, bir diğer karşılaşmada Şarköyspor ise Ahimehmet Gençlikspor karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

BEŞ HAFTA OYNANACAK

 

Temsilcimiz ikinci hafta maçında Ahimehmet Gençlikspor, üçüncü hafta Misinlispor, dördüncü hafta Şarköyspor ve son hafta ise Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10