Desteğe ihtiyacı olan herkese sevgi elimizi uzatıyoruz.

Kapaklı Belediyesi olarak, İnönü mahallesinde ikamet eden Rıfat Özcan'a akülü sandalyesini teslim etti. Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, desteğe ihtiyacı olan herkese belediy

Kapaklı 31.01.2019 17:32:00 0
Desteğe ihtiyacı olan herkese sevgi elimizi uzatıyoruz.

Özel insanlarımızın ayrıcalıklı hizmeti sonuna kadar hak ettiğini ve bu anlayış çerçevesinde onlara destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Kapaklı için yola çıktığımız günden bugüne kadar özel insanlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Kapaklı halkının hayat standartlarını maksimuma çıkarmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Rıfat Özcan adlı vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalyemizi hediye ederek daha konforlu bir yaşam sürmesi için destek olmaya çalıştık. İnsan odaklı, hizmet odaklı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye, onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, desteğe ihtiyacı olan herkese sevgi elimizi uzatıyoruz. En büyük engel sevgisizliktir. Sadece bir gün değil her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Desteklerinden ötürü Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden Rıfat Özcan, “Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kapaklımızda daha kaliteli bir yaşam sürdürebilmemiz için elinden geleni yapan bir Başkana sahibiz. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10