İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz

Güzel Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel 7-12 Şubat 2019 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek olan 4. WT Başkanlık Kupası'na, Genç Bayanlarda 59 kilogramda Kübra Kepenek, genç bayan

3.02.2019 15:32:00 0
İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz

Güzel Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel 7-12 Şubat tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan turnuvada Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti.

“SIKI VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞIYORUZ”

 

Kulüp olarak amaçlarının ilk başta, çocuklarımızı kötü alışkanlıkların pençesinden kurtarabilmek, kendilerine olan özgüveninin gelişmesinde rol almak, sağlıklı bir vücuda sahip olmalarını sağlamak, daha ileri seviyede ise, ulusal anlamda başarılı sporcular yetiştirebilmek ve Milli Takım’a girmeye hak kazanabilir sporcular yetiştirmek olduğunu kaydeden Güzel Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel, Milli Takım sporcuları arasında yer almaya hak kazanabilmek için, antrenmanları, çok sıkı ve disiplinli bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti.

“BAŞARI ÇITASI YÜKSEK”

 

Yarışlara katılacak olan tüm sporculara başarılar dileyen Güzel “ Bununla birlikte, 13-16 Şubat 2019 tarihleri arasında, gene Antalya oda düzenlenecek olan, 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open)'nda, Milli Takım Antrenörü olarak görev alacağım. Kübra Kepenek’te milli takımımıza temsilen büyük bayanlar 57 kilogram kategorisinde yarışacak” dedi. Turkish Open'da, Milli takım adına, hedeflerinin, başarı çıtasını çok yüksek olduğunu belirten Güzel, gerek ilçemiz gerekse de Milli Takımımız adına, en güzel sonuçlarla, Çerkezköy’e dönmeye hedeflediklerini belirtti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10