Toprak, 4'üncü kez başkan seçildi

Çerkezköy Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı oda binasında bugün 11:00-14:00 saatleri arasında yapıldı. Seçimlere tek aday ve tek liste ile giren Mevcut Başkan Hasan Toprak dördüncü kez başkanlÄ

Çerkezköy 3.02.2019 16:56:00 0
 Toprak, 4

Çerkezköy Ziraat Odası Genel Kurul Toplantısı oda binasında bugün 11:00-14:00 saatleri arasında yapıldı. Olağan genel kurul toplantısında kongre divan kurulu başkanlığına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As getirilirken divan katipliklerine de Yılmaz Mirza, Necdet Erdem ve Uğur Soydan getirildiler. Divan oluşumunun ardından  saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan olağan genel kurul toplantısında oda meclisi seçimi yapıldı. Ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporu ve dört yıllık tahmini bütçeler okunarak, oylamaya sunulurken, tüm raporlar oybirliğiyle karara bağlandı. Gündemin son maddesinde ise yönetim kurulu seçimi yapıldı. Seçime tek liste ve tek aday olarak giren mevcut oda başkanı Hasan Toprak yönetim kurulu seçimi ve meclis başkanlığı seçimi için oy kullanan 14 delegenin oylarını alarak 4. kez başkanlığa seçildi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ YENİ DÖNEMDE DE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAK”

 

Seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Hasan Toprak, “8 yıldır özverili bir şekilde sürdürdüğüm Çerkezköy Ziraat Odası başkanlık görevimi yeni dönemde de yönetim kurulu üyelerimizle, meclisimizle yine aynı şekilde birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Yönetime giremeyen arkadaşlarımız kırılmasın. Bu konuda kırgın olan arkadaşlarımız olabilir. Ancak sandıktan çıkan sonuca da saygı duymak gerekir. Ben b güne kadar olduğu gibi tüm odamız üyelerine aynı eşit mesafedeyim. Tüm üyelerimizin bende ayrı bir yeri vardır. Oy veren ve vermeyen delegelerimize ayırmaksızın ayrı ayrı şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede odamız üyelerimizin sesi olacağız. Tüm üyelerimize  saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

HASAN TOPRAK YÖNETİMİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Yapılan seçim sonucu Hasan Toprak başkanlığında yönetim kurulu başkan yardımcılığına İsmet Yılmaz getirilirken, muhasip üyeliğe Uğur Soydan, yönetim kurulu asil üyeliklerine Sermet Sarıca ve Ufuk Bayraktar  seçildi. Oda meclis başkanlığına Yılmaz Mirza ve başkan yardımcılığına da Osman Dal seçildi. Oda meclisi asil üyeliklerine ise,  Hasan Toprak, İsmet Yılmaz, Uğur Soydan, Ufuk Bayraktar, Mustafa İnal, Yılmaz Mirza, Ali Çolakoğlu, Sermet Sarıca, Necdet Erdem, Adem Topal, Gökhan Babacan, Osman Dal, Rafi Ecevit ve Vahdettin Güre seçildi.

 

 Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10