Toprak mazbatasını aldı

Önceki hafta yapılan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı olağan genel kurul toplantısında 4. kez başkanlığa seçilen Hasan Toprak Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ?

Çerkezköy 7.02.2019 13:53:00 0
Toprak mazbatasını aldı

Çerkezköy Ziraat Odası’nın 3 Şubat’ta yapılan genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Hasan Toprak, mazbatasını bugün Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’dan aldı.

 

“HEP ÖRNEK OLDUK”

 

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak “Olağan Genel kurulumuzda yönetim kuruluna ve meclis üyeliğine seçilmiş olan arkadaşlarımla birlikte bu güne kadar nasıl  birlik ve beraberlik içinde özverili bir şekilde çalışmış isek bundan böylede aynı şekilde görevimizi  her zaman ki gibi aksatmadan devam ederek en iyi şekilde yapacağız. Çerkezköy Ziraat Odası olarak bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla bölgemizde hep örnek olduk. Bundan böylede örnek olmayı sürdüreceğiz. Gerek yönetim kurulumuzla gerekse meclis üyelerimizle bu dönemde de tam bir uyum içinde birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu dönemde oda yönetimi ve meclisi olarak iyi hizmetler yapacağız. Bizlere güvenen çiftçilerimizi bu dönemde de mahcup etmeyeceğiz her zamanki gibi haklarını arayacağız” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10