ÇEMYO'da devir teslim töreni

4 yıldır Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof.Dr.Can Burak Şişman görevini Doç. Dr. Erdinç Uzun'a devretti. Ziraat Fakültesindeki gö

Çerkezköy 7.02.2019 14:03:00 0
ÇEMYO

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim törenine Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bülent Eker, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürüten Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Prof.Dr.Tuncay Gümüş, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Levent Coşkuntuna, Hayrabolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Mustafa Mirik, ve yüksekokulda görev yapan akademik ve idari personel katıldı.

 

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

Devir-teslim programda konuşma gerçekleştiren NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker “ Namık Kemal Üniversitesi(NKÜ) Rektörü Prof.Dr.Mümin Şahin yoğun programları olduğundan dolayı katılamadı. Bugün Yüksekokulumuz da bir bayrak değişimi yaşanıyor. 4 yıldır bu görevi başarıyla yürüten Prof.Dr.Can Burak  Şişman hocamız, teslim aldığı bayrağı çok güzel bir noktada yeni müdürümüz Doç.Dr.Erdinç Uzun Hocamıza devrediyor. Erdinç Hocamızın da başarıyla görevi yürüteceğine inancım tamdır. Bu Bayrak değişiminin Yüksekokulumuz için hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr.Erdinç Uzun’a Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun mührünü teslim eden Prof.Dr.Can Burak Şişman “ Dört yıldır Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüttüm. 2015 yılında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atandığımda, iki temel hedef belirlemiştik. İlk hedefimiz kurumsal kimliğin oluşturulması ve kişilere bağımlı değil kural ve ilkelere bağımlı bir yönetim sistemi oluşturmaktı. İkinci hedefimiz ise öğrencilerimize sunduğumuz eğitimin kalitesini arttırmak amacıyla programlarımızda uygulamalı eğitim modellerine geçiş yapmak ve üniversite sanayi işbirliğini geliştirmekti. Çok şükür bugün, her iki hedefimizi de büyük oranda başarmış olmanın gururu ve mutluluğu içinde görevi devrediyorum. İnanıyorum ki, Yüksekokulumuzun yeni Müdürü Doç.Dr. Erdinç Uzun hocamız da bizden devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacaktır. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Ziraat Fakültesi’ndeki görevine geri dönen Prof.Dr.Can Burak Şişman’a görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Meslek Yüksekokulu yeni müdürü Doç.Dr.Erdinç Uzun” Bende üniversite sanayici işbirliğine önem veriyorum.  Bu işbirliği sayesinde, hem öğrencilerimiz, Yüksekokulumuzda öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe dökme imkanı bulacak, hem de sanayi kuruluşlarımız, kalifiye personel ihtiyacını, kendi bölgesinden temin etme fırsatı bulacak. Bu görevi bizlere veren NKÜ Rektörümüz Prof.Dr. Mümin Şahin’e, Rektör yardımcımız Prof.Dr.Bülent Eker hocamıza teşekkür ediyorum” dedi. Programda Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bülent Eker, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na yaptığı hizmetlerden ötürü Prof. Dr. Can Burak Şişman’a plaket takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10