Süper ligde kritik hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 17.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Kültürspor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan 1461 Karadenizspor'u konuk ederken, ik

8.02.2019 11:25:00 0
Süper ligde kritik hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda toplam altı karşılaşma oynanacak

 

LİDER EVİNDE ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Haftaya 37 puan ve averajla lider durumda giren Çorlu Kültürspor evinde 15 puanla düşme hattının bir basamak üstünde yer alan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Averajla ikinci sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde son haftaların çıkış yakalayan ekiplerinden Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Pazar günü Ereğli Sahası’nda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

SARAY BELEDİYESPOR BAY GEÇECEK

 

Ligde geçtiğimiz hafta sahasında Büyükyoncalıspor’u 1-0’la geçen Saray Belediyespor, şampiyonluk iddiasını devam ettirdi. Ligin 17. Haftasını Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesinden dolayı maç yapmadan tamamlayacak olan Saray Belediyespor, puanını 38’e çıkaracak. Aynı puanla ligin ilk iki sırasında yer alan Çorlu Kültürspor ve Marmara Ereğlisi Belediyespor’un puan kaybetmesi halinde Saray Belediyespor, yeniden liderlik koltuğuna yerleşecek.

 

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

32 puanla liderin beş puan gerisinde dördüncü sırada yer alan Kapaklıspor ise hafta sonunda takipçisi beşinci sırada bulunan 100.Yılspor’a konuk olacak. Haftanın en önemli karşılaşması olarak nitelendiren karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Geçtiğimiz haftayı bay geçtik. Bu hafta ise deplasmanda 100.Yılspor’a konuk olacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. 100.Yılspor bu sezon bir çok takımın canını yaktı. Sahaya çıkıp en iyi mücadelemizi ortaya koyarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Bütün futbolcu kardeşlerimize inancımız da tamdır” dedi.

 

BÜYÜKYONCALISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Büyükyoncalıspor Süper Amatör Ligin 17. Haftasında sahasında Muratlı Belediyespor’la karşılaşacak.
10 Şubat Pazar günü saat 13.00’de Saray Stadı’nda oynanacak mücadeleye Büyükyoncalıspor 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Ligde geçtiğimiz hafta Saray derbisinde Saray Belediyespor’a 1-0’lık skorla boyun eğen Büyükyoncalıspor 15 puanla düşme potasında yer alıyor. Muratlı Belediyespor maçına 3 puan aşkıyla çıkacak olan Büyükyoncalıspor maçı kazanması halinde puanını 18’e çıkaracak ve düşme hattının üstüne yükselecek. Ligin ilk yarısında Muratlı’da oynanan mücadeleden Büyükyoncalıspor 1-1’lik skorla 1 puanla ayrılmıştı. Son haftalarda aldığı sonuçlarla 20 puanda kalan Malkara 14 Kasımspor ise evinde 11 puanla ligin dibinde yer alan Çorluspor’u konuk edecek. Karşılaşma ise Malkara Sahası’nda oynanacak.

 

“GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYORUZ”

 

Ligin ikinci devresinde oynadığı üç karşılaşmadan da birer puanla ayrılan Kapaklı Sitespor evinde Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada tüm maçlar gibi aynı saatte başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ikinci devresinde iyi oynadığımız üç karşılaşmadan da birer puanla ayrıldık. Bu hafta ise evimizde Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Haber Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10