Yeşilköyspor'u konuk edeceğiz

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 17.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Haftaya lider durumda giren Edirnespor evinde Çanakkale Dardanelspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Modafenspor ise deplasmanda Tekirda

8.02.2019 11:54:00 0
Yeşilköyspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 17.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak

 

LİDER EVİNDE

 

Haftaya lider durumda giren Edirnespor evinde 23 puanla yedinci sırada bulunan Çanakkale Dardanelspor’u konuk edecek. Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Kadir Özgöde yönetirken, yardımcılıklarını ise Turgut Özkasapoğlu, Eray Karmil, Özgör Köse yönetecek. Oynadığı karşılaşmalarda on galibiyet beş beraberlik ve tek yenilgi alan Modafenspor ise deplasmanda 22 puanı bulunan Tekirdağspor’a konuk olacak. Göksu Furkan Güngör, Fatih Özbek, Kağan Yıldızlar ve Kurtuluş Günçe hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de Namık Kemal Stadyumunda oynanacak.

 

UZUNKÖPRÜSPOR KARTAL DEPLASMANINDA

 

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor’u tek golle mağlup ederek üçüncü sıraya yükselen Kartalspor ise evinde 27 puanı bulunan Bigaspor’u konuk edecek. Karşılaşma ise Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak. 28 puanla beşinci sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise evinde geçtiğimiz hafta elde ettiği galibiyet ile moral bulan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Çavuşbaşı M. Hanefi Dilmaç Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Talha Öztürk, Tuğba Başbakaya, Volkan Esen ve Aytaç Sönmezer yönetecek.

 

EVİMİZDE YEŞİLKÖYSPOR’U KONUK EDECEĞİZ

 

Ligin ilk devresini 14 puanla tamamlayan ve ikinci devre oynadığı karşılaşmalarda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye, Modafenspor ve Kartalspor’a mağlup olan 1911 Çerkezköy Doğanspor ise evinde 30 puan ile dördüncü sırada bulunan İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Halil Uysal, Mücahit Şentürk, Oğuzhan Anıl, Zeynep İrem Sengir yönetecek. Karşılaşma ise 1911 Çerkezköy Doğanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

 

ÇORLUSPOR 1947 ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Ligde kalma adına temsilcimiz ile amansız bir mücadeleye giren Çorluspor 1947 ise hafta sonunda deplasmanda ligin puansız ekibi İstasyonspor’a konuk olacak. 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Elif Köroğlu yönetecek. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Adaspor evinde Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Fatih Okhan yaparken, yardımcılıklarını Tuğçe Kamalı, Tugay Şahin ve Süleyman Yörük yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10