Kapaklı Sitespor Serkan ile güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor hafta sonunda evinde Ergenegücü Ulaşspor'u konuk etti. Maç boyunca rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor rakibini Serkan i

11.02.2019 12:10:00 0
Kapaklı Sitespor Serkan ile güldü

Süper Amatör Ligde ikinci devrenin flaş ekiplerinden Kapaklı Sitespor haftayı üç puan ile kapattı.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynana karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Cem, Muhammed, Emre, Kaan, Hakan, Gençağa, Serdar, Mert, Mustafa, Numan, Serkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor Ali, Eyüp, Mustafa, Alican, Hüseyin, Eyüp, Emre, Şahin, Yusuf, Abdul ve Samet ilk onbiri ile çıktı.

 

ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR ON KİŞİ KALDI

 

Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk dakikalarında gol sesi çıkmadı. Maçın 10’uncu dakikasında gelişen Ergenegücü Ulaşspor atağında topla buluşan Yusuf’un vuruşunu kaleci Cem çıkardı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında ise ikili bir mücadele sonunda saha içi karıştı. Karşılaşmanın hakemi Ergenegücü Ulaşspor’dan Yusuf Özkan’a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

 

SERKAN’DAN JENERİKLİK GOL

 

Rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendiren Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda tek kale bir futbol ortaya koydu. Maçın 37’inci dakikasında Serdar’ın ortasında Serkan Akyüz’ün kafa vuruşu direkten döndü. Karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında ataklarını sıklaştıran Kapaklı Sitespor arzuladığı golü buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

SERKAN’DAN İKİ GOL

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor üstünlüğünü sürdürdü. Kanatlardan etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Serkan ve Serdar ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarla rakip defansı bunaltan Kapaklı Sitespor ikinci golü buldu. 74’üncü dakikada ilk golün sahibi Serkan sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Golden kısa bir süre sonra oyundan kopmayan Ergenegücü Ulaşspor Eyüp ile şık bir gol bularak farkı bire indirdi. On kişi olmasın rağmen attığı golle umutlanan Ergenegücü Ulaşspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Oynadığı altı karşılaşmada beş beraberlik ve bir galibiyet elde eden Kapaklı Sitespor puanını 22 yaparak yükselişini sürdürürken, Ergenegücü Ulaşspor ise 25 puanda kaldı. kaydetti. 77. Dakikada Ergenegücü Ulaşspor Eyüp ile farkı 1’e indirdi.  Maçta başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-1 Kapaklı Sitespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Sitespor bu galibiyetle ligin ikinci yarısında 5 beraberlik ve bir galibiyet alarak 6 maçlık yenilmezlik serisi oluşturdu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10