ÇYDD'de Soyak güven tazeledi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesinin kongresi önceki akşam gerçekleştirildi. Seçimlere mevcut Başkan Nigar Soyak'ın tek listesi ile girilirken, Soyak üyelerin tamamının oyun

Çerkezköy 12.02.2019 16:52:00 0
ÇYDD

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube kongresi önceki gün Atatürk caddesindeki Gabralı İş Merkezi’nin üç katındaki dernek binasında 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleştirildi.

 

“BÜYÜK GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR”

 

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak” Bugün kongremize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Çağdaş yaşamayı, aydınlanmayı, laikliği  ve bilimi rehber edinen bu uğurda emek vermiş derneğimizin kuruluşunu gerçekleştiren başta Prof. Dr. Türkan Saylan hocamızı ve diğer gönüllüleri saygı ve rahmetle anıyoruz.Derneğimize destek veren herkes bu kuruluşta hobi olarak değil bir görev olarak çalıştığını, özellikle eğitim için çocuklarımıza destek verdiğimizi iyi biliyorum. Bunun hem emek hem de sorumluluk bakımından zor olduğunu biliyoruz. Derneğimizin amacını,ciddiyetini, disiplinini ve bize güvenerek destekleyen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, çağdaş laik bir eğitimin gerçekleşmesine ve bu yönde çocuklarımızın hedeflerine ulaşmasına ,siz cefakar, fedakar ve duyarlılık gösteren arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir” dedi.

 

DİVAN BAŞKANLIĞINI YILDIRIM KARAOĞLU YAPTI

 

ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak’ın açış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturuldu. Divan Başkanlığına Yıldırım Karaoğlu seçilirken, divan katipliğine Uğur Erem ve Nurtekin Erol oy birliği ile seçildi. Divanın oluşumunun ardından kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Faaliyet raporu, denetim raporu gelir gider hesap raporu ve tahmini bütçe tek tek okundu ve tek tek oylamaya sunuldu. Okunun tüm raporlar ise oy birliği ile kabul edildi.

 

KONGREYE SEÇİMLERE TEK ADAY VE TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

 

Seçimlere mevcut başkan Nigar Soyak’ın tek listesi ile gidildi. Açık oy tasnifi ile yapılan seçim sonunda Yönetim kurulu asil üyeliklerine Nigar Soyak, Ayhan Akbıyık, Coşkun Tunalı, Emel Çinte, İlknur Sevgi, Özgür Sönmez ve Cihan Pektaş seçildi. Yeni yönetimini belirleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı kaydedildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10