Yeni yönetim oluşturdular

2000'li yılların başında Çerkezköy'de genç iş adamları tarafından kurulan Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği 19 yıllık geçmişinin ardından yönetimini yeni gençlere bÄ

Çerkezköy 12.02.2019 17:07:00 0
Yeni yönetim oluşturdular

Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği önceki gün yapılan toplantının ardından yeni yönetimini belirledi.

 

“ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞIP ÜRETECEĞİZ”

 

Yeni yönetimin Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Samet Toz “ Önümüzdeki süreçte sanayisiyle olduğu kadar nüfusuyla da her geçen gün gelişen Çerkezköy’ün gençleri olarak bizler de bu doğru gelişimde rol almak, söz sahibi olmak ve söz söylemek için var olan bir derneğin yönetimine girerek görev üstlenmeyi bir görev bildik. Amacımız tabela derneği olmak değil, insan odaklı Çerkezköy’de yaşayan aşını, ekmeğini Çerkezköy’den kazanıp eşi ile çocuğuyla Çerkezköy’de insanların daha güzeli, daha mutlu daha huzurlu bir hayat sürmelerine katkı sağlamak olacaktır. Önümüzdeki süreçte Çerkezköy’ün kültürel ve sosyal değerlerinin yaşatılması adına şehrin yöneticileriyle bir araya gelerek yarınlarımız için fikirlerimizi beyan edip kıymetli fikirlerini alıp hayata geçirmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki süreçte Çerkezköy’de gençlik sadece tüketen değil aynı zamanda üreten, yöneten bir gençlik olacaktır. Bizler Atatürk’ün gençliğe hitabesinde bize yüklediği misyonun bilincinde olan gençler olarak hiç durmadan yılmadan ve korkmadan ülkemiz ve Çerkezköy’ümüz için çalışıp üreteceğiz. Çünkü bizler kalkınmanın öncelikli şartının fikri ve sanayi olarak üretmek olduğunun bilincindeyiz” dedi.

 

ASBAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toz “ Derneğimiz Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergin Sokak No: 31’de bulunan dernek lokalimizde sabah saat 10 dan gece saat 24 e kadar Çerkezköy’e gönül veren Çerkezköy’ü evi olarak gören başta üyelerimiz olmak üzere Çerkezköy halkına ve bürokrasisine içinde Çerkezköy’ün de tatlarının olduğu ikramlarımızla hizmet ederek derneğimizin giderlerini karşılamayı hedeflemekteyiz. Görevi devraldığımız Emre Asbaş’a ve derneğin kuruluşundan bugüne kadar görev alıp başkanlık yapan tüm yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür diyoruz. Bizler devraldığımız bayrağı aynı şekilde lekeletmeden yere düşürmeden bizden sonraki nesle daha iyi teslim edeceğimizi bugünden deklare ediyoruz. Bizler her ne kadar adımız genç iş adamları derneği olsa da sadece gençlere değil, bizden önce genç olan yaşlılarımıza da hizmet etmeyi bir görev addediyoruz” diye konuştu.

 

Haber/ Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10