Sevgililer gününe özel indirimler

Çerkezköy'de çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren birçok işyeri sahibi hem satışlarını arttırmak hem de vatandaşların sevdiklerini mutlu etmesi için 14 Şubat Sevgililer Günü'ne

Çerkezköy 13.02.2019 16:12:00 0
 Sevgililer gününe özel indirimler

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel indirim yapan giyim mağazalarının yetkilileri, ürünlerinde yüzde 20 ile yüzde 50'ye varan  çeşitli ürünlerde indirimler yaparak hem satışlarını arttırmak hem de vatandaşların  sevdiklerine zorlanmadan rahatlıkla hediye almalarını sağlayarak  sevdiklerini mutlu etmelerine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.

 

TEK TAŞ YÜZÜK VE KOLYELER YİNE İLGİ GÖRECEK

 

Çerkezköylü kuyumcu esnafı ise her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vatandaşların ilgi odağı tek taş yüzük ve kolyeler olduğunu belirtti. Sıla Kuyumculuk yetkilileri bu konuda , “Özellikle insanlarımız özel günlerde birbirlerine olan sevgilerinin ne kadar samimi ve çok olduğunu belirtmek için birbirlerine  bütçelerine göre hediyeler alıyor.  Özellikle de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise bu özel günde de genellikle nişanlılar, sözlüler yeni evliler olmak üzere bir çok evli çift eşlerine hediyeler alarak sürpriz yapmakta ve bu alınan hediyenin maddi değerinden ziyade hatırlanır olması eşleri çok mutlu ediyor. Her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde olduğu gibi bu yıl da bizim sektörde tek taş ve kolyelerin ilk sırada ilgi görecektir. Bir süredir durgun giden işlerimizin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hareket kazanacağını umuyoruz” dediler.

 

  PAZARCILAR DA SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM YAPTI

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne pazar esnafının da özel indirimler yaptığını dile getirdi. Terzi, “14 Şubat Sevgililer Günü insanlarımız için çok özel bir gün. Bu günde bizler de pazar esnafı olarak insanlarımızın bir birlerini mutlu etmek ve rahatlıkla hediye almalarına katkı sağlamak için bu güne özel indirimler yaptık. Bizim için önemli olan insanlarımızın mutluluğu zaten durgun giden işlerimiz bir gün de olsa hareket kazansın ve bir kısım borçlarımızı kapatalım” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10