Sofya Turizm fuarına katıldılar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter İbrahim Karağöz ve bölge firmaları önceki gün kapılarınÄ?

Çorlu 15.02.2019 12:37:00 0
Sofya Turizm fuarına katıldılar

Çorlu’daki turizm ve iş potansiyelinin artırılması ve Çorlu’nun daha etkin bir şekilde tanıtılması amacıyla fuarda yerlerini aldıklarını kaydeden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan”Ekibimiz ve bölge firmalarımızla birlikte yer aldığımız stantlarda Çorlu’muz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmede bulunduk. Bulgaristan’dan ülkemize alışveriş yapmaya gelen ziyaretçi sayısı son dönemde oldukça artmıştır. Bölgemizin avantajları var ve markaların üretimleri bölgemizde yapılmaktadır. Otel ve sağlık altyapımız Trakya’nın en iyisi durumundadır. Çorlu’ya olan ilginin artması, ikili görüşmeler yapılması, firma tanıtımları ve yeni pazarlar açılmasına katkı sağlamak amacıyla Sofya Turizm Fuarı’na iştirak ettik. Üyelerimizle birlikte daha güçlü bir Çorlu için çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

 

Fuarların sadece katılımcı firmalara değil, ülkenin ve bölgenin de tanıtımına katkı sağladığını kaydeden Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Fuarlar sadece katılımcı firmalara değil, ülkemizin ve bölgemizin tanıtımına da büyük katkı sağlar. Bölgemizin kalkınmasına katkı sağlama noktasında birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Bizlerin de gerek katılımcı gerekse ziyaretçi olarak fuarlara iştirak etmesi büyük önem arz etmektedir” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10