Bölgesel Amatör Ligde zorlu hafta

TFF Bölgesel Amatör Lig 18.hafta Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Bigaspor'a konuk olurken, lider Ed

15.02.2019 16:19:00 0
Bölgesel Amatör Ligde zorlu hafta

TFF Bölgesel Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken, hafta sonunda 18.hafta karşılaşmaları oynanacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Haftaya 39 puanla lider durumda giren Edirnespor deplasmanda 36 puanla ikinci sırada yer alan Modafenspor’a konuk olacak. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere’nin yardımcılıklarını ise Erdi Öz, Hakan Adlı, Uğur Beyaz yapacak.

 

ÇORLUSPOR 1947 EVİNDE

 

Haftaya 36 puanla üçüncü sırada giren Kartalspor ise deplasmanda 21 puanla onuncu sırada yer alan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü aynı saatte oynanacak olan karşılaşmayı Metin Ataş, Önder Demir, Hakan Can Yılmaz, Habibe Yorgun hakem triosu yönetecek. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Çorluspor 1947 evinde 31 puanla dördüncü sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Osman Korkmaz, Osman Karatay, Şerife Mutlu ve Engin Uğur hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.

 

1911 ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’DA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda 27 puanla altıncı sırada bulunan Bigaspor’a konuk olacak. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Can Çakır, Emrah Binali, İsmail Çetin, Gökhan Özdemir hakem triosu yönetecek. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Bigaspor maçı hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköy Doğanspor’da tek hedef üç puan. Hafta sonunda önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yönetimi “ Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarımızı üzdük. Bigaspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz. Rakibimizi mağlup ederek kendimize gelmek istiyoruz” dedi.

 

DİĞER KARŞILAŞMALAR

 

Ligde 23 puanı bulunan Tekirdağspor ise hafta sonunda 31 puanla zirve mücadelesi yapan Yeşilköyspor’a konuk olacak. Pazar günü Bakırköy Belediye Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı ise Samet Kaan Keskin, Ozan Burak Akduman, Ekrem Söğütçü, Tolga Tugay İnan yönetecek. Ligde 23 puanla orta sıralarda yer alan Çanakkale Dardanelspor ise evinde 26 puanla bir basamak üstünde yer alan Adaspor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Çanakkale 18 Mart Stadyumunda oynanacak. Volkan Uçkan, Murat Vural, Gökhan Üçüncü ve Enes Akmeşe hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligin dibinde yer alan iki ekip Kavaklıspor ile İstasyonspor ise Pazar günü Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda karşılaşacak. Saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Miraç Burak Özdöl yönetirken, yardımcılıklarını ise Celal Eser, Tugay Tünaydın ve Abdülsamet Ulutaş yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10