Örgü ipleri ile yapılan giysiler daha sağlıklı  

 Çerkezköy'lü yün iplik satıcıları özellikle sonbahar ve kış aylarında örgü iplerine ilgi olduğunu  ve örgü ipi ile yapılan giysilerin sağa sağlıklı olmasının yanı sı

Çerkezköy 15.02.2019 16:26:00 0
Örgü ipleri ile yapılan giysiler daha sağlıklı  

Örgü ipi satıcıları“ Örgü ipleri ile yapılan giysiler  önceki yıllarda olduğu gibi günümüzde  hale gözde  olmasının başlıca nedeni ise hem daha sağlıklı hem de  soğuk havalarda daha sıcak tutmasıdır. Örgü ipi ile çeşitli giysi yapanlar, el örgü ipi üretimi yapan çeşitli firmaların ürettiği markaların kendine öz  farklı yapı ve  renklerdeki örgü iplerini vatandaşın beğenisine sunuyor ve vatandaşlarımızda yapacakları el işlerine göre renkleri tercih ediyorlar” diye konuştu.

 

ÖRGÜ İPLERİ İLE BİR ÇOK GİYSİ YAPILIYOR

 

Satıcılar “ El örgü ipleri yün gibi türlerin yanı sıra çok sayıda doğal içerikli, klasik, fantezi, simli, pullu ya da kumaş cinsinden ipler gibi çeşitleri bulunuyor ve bunlar vatandaşların beğeninize sunuluyor. Vatandaşlarda kendilerinin hoşuna giden yada farklı desenler kullanarak örecekleri örgü iplerini tercih ediyor. Son yıllarda  örgü ipi ile yapılan çeşitli, kazak, yelek, çorap, bileklikler, makrome ipi ile ortaya çıkan ilginç çantalar ve kağıt ipten yapılan bardak altlıkları gibi birçok ürün bulunuyor. El işleri daha sağlıklı ve kullanışlı olması nedeniyle de halkımız tercih ediliyor. Örgü iplerinin içerisinde barındırdığı pamuksu doku ile de içeriği ve kalınlığıyla da oldukça gözde olan bebek  ipleri de bebek örgülerinde çok tercih edilen ip çeşidi olmayı sürdürmektedir” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10