Bozdağ, 23 yıllık başkanlık koltuğundan istifa etti

23 yıl boyunca girdiği her kongreyi kazanan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'ın istifası Çerkezköy siyasetinde şok etkisi yarattı.

Çerkezköy 16.02.2019 16:24:00 0
Bozdağ, 23 yıllık başkanlık koltuğundan istifa etti

Ali Bozdağ’ın oda başkanlığından istifa etmesinde cumhur ittifakı adayı Süleyman Kosuva’nın etkili olduğu kaydedilirken, Bozdağ ile meclis kadrosunu güçlendirmeye çalışan Süleyman Kozuva’nın sessiz operasyonu Meclis üyeleri listelerinin verilmesine sayılı günler kala deşifre oldu.

 

YERİNE HÜSEYİN BAHAR GETİRİLDİ

 

Bozdağ’dan boşalan koltuğa ise Ali Bozdağ’ın yönetiminde olan ve kendisi gibi 23 yıl boyunca yönetim kurulu üyesi olan Hüseyin Bahar’ın getirildiği kaydedildi. Öte yandan yine Ali Bozdağ’ın yönetiminde olan Bekir Atak’ın da odadaki görevinden istifa ederek Kapaklı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden İrfan Mandalı’nın listesinden meclis üyesi olacağı kaydedildi. Ali Bozdağ’ın oğlu Göksel Bozdağ da AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Belediye Başkan Adayı olarak Süleyman Kozuva’nın açıklanmasının ardından Ali Bozdağ’ın ani bir kararla istifa etmesi, Kosova’nın liste başlarında Bozdağ’lardan birinin yer alacağının açık nişanesi olarak değerlendirildi.
 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10