Hırsızlık şebekesi çökertildi

Kapaklı İlçe emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da soymadık yer bırakmayan hırsızlık şebekesine yönelik operasyon düzenledi. 40'a yakın soygun

Kapaklı 18.02.2019 17:50:00 0
Hırsızlık şebekesi çökertildi

Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da ev ve işyerlerinde hırsızlık gerçekleştirilen hırsızlık zanlıları Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinden kaçamadı.

 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

 

Son zamanlarda Kapaklı’da yaşanan hırsızlık olaylarının artış göstermesiyle Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri harekete geçti. Kapaklı’da 8 farklı iş yeri ve eve girerek bir çok para ve malzeme çalan hırsızlar için harekete geçen Asayiş büro ekipleri son yapılan hırsızlık olaylarında güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde sadece aracın marka ve modeli tespit edildi. Ekipler bölgedek onlarca kamerayı inceleme altına aldı. Plakadan yola çıkarak adrese ulaşan ekipler, şahısları teknik ve fiziki takibe aldı. Hırsızlık şüphelilerinin Kapaklı’da olduğu bilgisini alan ekipler operasyon için düğmeye basarken, olayla ilgili A.G ve B.N isimli şahıslar gözaltına alındı.

 

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

 

Suç dosyası kabarık olan A.G ve B.N isimli hırsızların Kapaklı’da 8, Çerkezköy ve Saray’da ise 30’a yakın ev ve işyerinde hırsızlık gerçekleştirdiği kaydedildi. İfadeleri alındıktan sonra Çerkezköy Adliyesine çıkartılan iki zanlı da tutuklanarak Çerkezköy cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10