CHP Çerkezköy'de listesini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ile birlikte ilçe teşkilatında dün saat 10.00'da düzenlediği

Çerkezköy 19.02.2019 09:39:00 0
CHP Çerkezköy

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ve onunla birlikte seçime katılacak olan meclis üyesi adaylarının listesinin saat 08:00’da Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildiğini kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı 31 Mart yerel seçimlerine 40 gün kaldığını dile getirerek, “2014 seçimlerinde Sevdamız Çerkezköy diyerek çıktığımız yolda dolu dolu bir beş yıl geçirdik. Bu beş yıl içerisinde Çerkezköy’e ne kadar değer kattığımız ortada. Bu beş yıllık süreçte Belediye Başkanımız Vahap Akay belediye meclisi üyelerimiz ile birlikte çok faydalı hizmetler yaparak güzel eserler kazandırdılar” dedi.

 

“İLÇEMİZDE İTTİFAKI SORUNSUZ ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

 

CHP ve İYİ Parti genel başkanlarının iki parti arasında millet ittifakı konusunda anlaştığını belirten Camcı, “Millet ittifakı, seçimlerin demokratik bir ortamda ülkemiz menfaatleri doğrultusunda yapılmış bir anlaşmadır. İlçemizde de İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve ilçe yönetim kurulu ile yaptığımız millet ittifakı işbirliği sonunda ortaya sorunsuz güzel bir liste çıkardığımızı düşünüyoruz. Aramıza yeni katılan İYİ Parti adayları da var. Seçimlerin Çerkezköyümüze, Tekirdağımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İYİ Parti ile yaptığımız işbirliği ile neler yapacağımızı halkımıza birlikte anlatacağız. Listemiz gerçekten Çerkezköy halkımızın her kesimine hitap eden ve Çerkezköy için mücadele edecek arkadaşlarımız yer aldı. Bu süreçte  belediye meclisi üyeliği için inanılmaz bir  aday adayı bolluğu yaşadık. Bu da Vahap Akay gibi güçlü bir belediye başkan adayımızın olmasından kaynaklandı. Hiç kimseyi kırmadan gücendirmeden liste oluşturmaya özen gösterdik. Partimizden ve İYİ Parti’den belediye meclisi üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN KAZANMASI ADINA MİLLET İTTİFAKI YAPTIK”

 

Camcı’nın ardından konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de , “CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi ile 25 gündür yaptığımız işbirliği kapsamında Çerkezköy’ün kazanması adına millet ittifakında yer almış bulunuyoruz. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile yaptığımız millet ittifakı işbirliği kapsamında İYİ Parti’ye gönül vermiş olan partililerimizin Çerkezköy’de millet ittifakı başkanı adayı olan Vahap Akay’a oy vermelerini istiyoruz. Bundan böyle de CHP ile birlikte hareket ederek 31 Mart’ta belediye başkanı Vahap Akay’ın elini birlikte kaldırarak başarıya ulaşacağız. CHP İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Vahap Akay ile aynı nezaket içinde işbirliğiyle Çerkezköy’ün kazanması için kendilerinden  bir talebimiz olmadı. Çerkezköy’ümüze ,Tekirdağımıza ve ülkemize hayırlı olsun”dedi.

 

CHP’NİN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Yapılan konuşmaların ardından CHP Çerkezköy İlçe  Başkanı Engin Camcı  CHP  Belediye  meclis üyesi  aday listesini açıkladı. CHP Belediye Meclis üyesi aday listesinde şu isimler yer aldı: 1-Cengiz Memiş, 2-Gökay Keleşoğlu, 3-Nihat Mıstık, 4-Erdal Zengin, 5-Enver Bayram, 6-Taner Bahar, 7-Beytullah Coşkun, 8-Serdar Ürkmez, 9-İbrahim Çekçi, 10-Mehmet Şahin Yılmaz, 11-Dilek Köksal, 12. Kemal Buzkuş, 13-Memet Kar, 14-Cevcet Aykaç, 15-Gülten Altay, 16- Caner Kurtoğlu, 17-Özcan Cengiz, 18-Mehmet Kırık, 19-Necat İlhan 20-Cuma Erce, 21-Emel Danyeli, 22- Mustafa Metin, 23- Aslı Şahinkaya, 24-Hüseyin Oygar Göre, 25-Neriman Bayram,  26- Koray Malkoç,  27-Bülent Tansalıç, 28- Sedat Çolak. Kontejyan Üyeleri ise şunlar yer aldı: 1- Nedim Yılancı, 2- Bulut Becerik, 3-Memet Henifi Karataş.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10